Drenovits Zsuzsanna <span>egészségnevelő</span>

Drenovits Zsuzsanna egészségnevelő

Drenovics-Zsuzsanna
Drenovits Zsuzsanna

Drenovits Zsuzsanna biorezonancia doktor módszere, hogy a tudomány legújabb vívmányait használja fel az emberi szervezet által kibocsátott elektromos impulzusok rögzítésére, mérésére és elemzésére. Feltérképezésre kerülnek a rejtett folyamatok, amit a stressz felhalmozódása idéz elő. A kapott információk értékelése után megkeresi a megoldást a folyamatokra. Következő fázisban a szervezet visszaállítja az egyensúly állapotát, fizikailag, érzelmileg, gondolatilag.

 

Végzettsége

Egészségnevelő szak a budapesti Semmelweis Egyetemen

A gondolatok, az érzelmek harmóniája útján érjük el a test teljes harmóniáját, fizikai komfort érzetünket. Az ingerek, a stressz átszövi életünk minden pillanatát, reagálunk gondolatokra, érzelmekre, helyzetekre – melyeknek részesei vagyunk.  A túl sok inger, ami nem kerül feldolgozásra, egy ideig raktározódik a szervezetünkben, majd utat tör, és valamilyen fizikai folyamatban nyilvánul meg a szervezetünkben.

Tájékoztató érdeklődők számára

A szervezetben feltérképezik a lerakódott stressz csomópontjait és megoldásokat készítenek a kliens számára. Fizikai kapcsolatot hoznak létre a kliens és a program közt, miközben egy pohár vizet elfogyaszt a beteg. 5 perc után a program feltárja a szervezet teljes információ rendszerét.

Módszere ajánlott például krónikus fáradtság , munkahelyi túlterheltség, családi érzelmi élet fásultsága, azaz a burn out szindróma esetén,  súlyos betegségek után fennálló érzelmi sokk regenerálására, szülés utáni érzelmi változások és plusz feladatok okozta stressz enyhítésére, sport teljesítmények növelésére, forma időzítésre valamint tanulászavarok megoldására, ami manapság sok szülő életét nehezíti meg.

Szakterület

Személyiségfejlesztés

Kiemelt szakterülete

Immunotic kezelés

Quantum Biofeedback módszer 

Rendelési ideje

Előzetes időpont-egyeztetés alapján, elsősorban az alábbi időpontokban:

  • Kedd: 09:00 – 20:00
  • Szerda: 09:00 – 20:00

Bejelentkezés

Facebook Hozzászólás
Comments for this post are closed.

Alvás Világnapja – World Sleep Day Hungary 2018

Az Alvás Világnapja nemzetközi esemény, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az alvás fontosságára, az életminőség …

Legyen a szívügye

Szívünk, mint a vérkeringésünk központi szerve, egész testünket ellátja vérrel. Folyamatos működése révén …

Mit mutat meg az ultrahang?

Olyan képalkotó eljárás, amely a különféle sűrűségű szöveteken áthaladó, illetve visszaverődő hanghullámok …

Rák világnapja 2018

Magyarországon évente 70-80 ezer új rosszindulatú daganatos megbetegedést diagnosztizálnak és több mint 30 ezer beteg …

Ne üljön a problémán!

Bár nem szívesen beszélünk róla, mégis tény, hogy minden harmadik ember szenved az aranyérbetegség tüneteitől. …

Ingyenes könyv daganatos betegeknek

Országszerte ingyenesen juthatnak hozzá a betegek ahhoz a könyvhöz, amely 243 oldalon foglal össze csaknem minden tudnivalót, …