A jó alvás nem csak álom!

A jó alvás nem csak álom!

Most véget vethet a kialvatlanságának! 

A természetes biológiai ritmus elképzelhetetlen az éjszakai alvás nélkül. Ha folyamatosan kialvatlan, az olyan, mintha takaréklángon élne. Ráadásul árt az egészségnek, az idegrendszernek, a szépségnek és a fiatalságnak is. Ez csak néhány ok, amiért érdemes mihamarabb orvosoltatni alvási problémáit, hogy végre teljesen kipihenhesse magát.

  • ha már az idejét sem tudja annak, mikor aludt egy jót, és évek óta altatóval fekszik
  • ha lelkileg semmi nem indokolja a zaklatottságot vagy a szorongást

akkor több mint valószínű, hogy alvásproblémái hátterében nem pszichés okok, sokkal inkább organikus (azaz fizikai) gondok állnak, úgymint az apnoe

vagy a légzészavar.

A Benyovszky Orvosi Központ szakemberei egy modern műszerrel képesek felderíteni, hogy milyen jellegű, milyen mértékű, és mennyire súlyos fizikai jellegű alvászavarral küzd, majd az adatok alapján abban is segítenek Önnek, hogyan orvosolhatja ezt a panaszt. Otthoni alvásvizsgálat + szakértői kiértékelés + organikus eredetű (nem pszichés) alvási problémák orvoslása.

Természetesen ez a vizsgálat nem felületes tüneti kezelésre, hanem a mélyebben húzódó okok feltárására, és a teljes probléma komplett megoldására fókuszál. A vizsgálat egy korszerű, az alvást nem zavaró, hazavihető műszer közreműködésével történik, mely képes mérni az alvás minőségét, miközben részletesen kielemzi azt. Nem kell befeküdnie egy klinikára hozzá, hanem az otthona kényelmét élvezheti!

Ez az okos szerkezet a csuklóra kerül, az ujjakra pedig érzékelőt tesznek, ami méri a szervezet oxigénellátottságát és a szívfrekvenciát is. Az alvás ideje alatt megszerzett adatokat a műszer tárolja, majd a Benyovszky Orvosi Központ szakembere, (szomnológusa) kiértékeli a kapott eredményeket, amelyek tükrében megállapítható, hogy küzd-e organikus alvászavarral, és ha igen, akkor részletes tanácsokkal is ellátja annak érdekében, hogy a probléma mihamarabb megoldódjon.

Az organikus alvászavarok közül, a már említett apnoe, egy viszonylag gyakori alvási probléma, ami alvás közbeni légzéskimaradással jár. Ebből Ön annyit tapasztal, hogy ébredés után, olyan fáradtnak érzi magát, mintha nem is aludt volna.

Ráadásul erőteljes horkolással is jár ez a betegség, ami nem könnyíti meg a párja alvását sem. Már csak emiatt is érdemes orvoshoz fordulni, ha az apnoe tüneteit észreveszi magán vagy a társán. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen típusú, légzéskimaradással járó alvás, megterheli a szívet, magas vérnyomáshoz, infarktushoz, korai elbutuláshoz és akár halálhoz is vezethet.

Ne csak félgőzzel élje az életét: itt az alkalom, hogy otthona kényelmében jöjjön rá, mi nem hagyja aludni.

A készülék és kiértékelés díja most 45.000 Ft helyett 24.990 Ft.

Jelentkezzen be most és kérjen időpontot munkatársunktól!


Az ajánlat érvényességének időpontja: 2018. március 30.

 

 

Facebook Hozzászólás
Comments for this post are closed.

Alvás Világnapja – World Sleep Day Hungary 2018

Az Alvás Világnapja nemzetközi esemény, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az alvás fontosságára, az életminőség …

Legyen a szívügye

Szívünk, mint a vérkeringésünk központi szerve, egész testünket ellátja vérrel. Folyamatos működése révén …

Mit mutat meg az ultrahang?

Olyan képalkotó eljárás, amely a különféle sűrűségű szöveteken áthaladó, illetve visszaverődő hanghullámok …

Rák világnapja 2018

Magyarországon évente 70-80 ezer új rosszindulatú daganatos megbetegedést diagnosztizálnak és több mint 30 ezer beteg …

Ne üljön a problémán!

Bár nem szívesen beszélünk róla, mégis tény, hogy minden harmadik ember szenved az aranyérbetegség tüneteitől. …

Ingyenes könyv daganatos betegeknek

Országszerte ingyenesen juthatnak hozzá a betegek ahhoz a könyvhöz, amely 243 oldalon foglal össze csaknem minden tudnivalót, …