Tel: +36-1/786-3045 | +36-30/336-5161

Email: [email protected]

1089 Budapest, Benyovszky Móric utca 10.

(a pesti klinikai negyedben, a Nagyvárad tértől három percre)


Klinikánkról

Közel a segítség a gyógyuláshoz – de az első lépés az Öné!

Minőségi gyógyítást elérhető áron – tűzte ki célul a Benyovszky Orvosi Központ gyógyító csapata. A VIII. kerületi létesítmény  Budapest “tüdejében”,  az ősfás Népliget és az arborétum jellegű Orczy kert között található, a műemlék jellegű Tisztviselőtelepen. Az intézmény új, de építészeti stílusában alkalmazkodik a környék hagyományos értékeihez.

orvosikozpont.hu

Belső kertes, díszparkos környezetben korszerűen berendezett rendelők, váróterem és személyes recepció várja a telefonon bejelentkezőket, egyre több diagnosztikai és terápiás szolgáltatással. Az itt dolgozó munkatársak elkötelezettek a magas fokú gyógyítás szolgálatában, a mérsékelt szolgáltatási árak átláthatóak, külön díjazás tilos. Az intézményben minden a páciensek kiszolgálását szolgálja, a vendégfogadástól a szakmai kezelésig.

A rendelőintézet a pesti klinikai negyedben található, sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.

Milyen típusú kezelések vehetők igénybe itt?

Klinikánkrol_02

Földszinti váró

Belgyógyászat, kardiológia, nőgyógyászat, proktológia, urológia, reumatológia, neurológia – kiemelten az alvásgyógyítás és horkolás ambulancia, gócvizsgálat, allergiavizsgálat, teljes körű ultrahang vizsgálatok, laboratóriumi vizsgálatok, endokrinológia, pszichológia, pszichiátria, ultrahang vizsgálatok: hasi területek, általános, emlő elváltozások, vénás visszér panaszok, nyaki lágyrész és pajzsmirigy problémák, gerinc és izületi gondok, , ízületi- és izomproblémák, plasztikai tanácsadás.

Közvetlen beutalási lehetőség – soron kívül, beutaló nélkül – fül-orr-gégészet, fogászat, röntgen, CT, MRI, PET CT vizsgálatokra, valamint a pesti klinikai negyedben található intézmények legfontosabb diagnosztikai és terápiás eszközeinek az igénybe vételére.  

A komplementer gyógyászat területén: homeopátia, gyógymasszás kezelések, autogén tréning, intimtorna, testsúlycsökkentés – elektrolipolízis, kozmetikai akupunktúra, talpreflexológia. Egyedülálló az onkológiai tanácsadás, van  menedzserszűrés, foglalkozás egészségügyi szűrés és otthonápolás.

Klinikankrol_03

Emeleti váró

Új lehetőség az alvászavarok és a depresszió alternatív megközelítésű  (gyógyszerkerülő) kezelésére a DAK (Depresszió Alternatív Kezelése) projektet speciális orvosi gyógyítói team végzi, dán és svéd orvosi szakmai tapasztalatokkal, (Stockholmi Karolinska Klinika és Egyetem, Pharna Nord Dánia).

 

 

Hány szakorvossal dolgoznak a Benyovszky Orvosi Központban?

Közel harminc orvossal és  szakasszisztenciával, közvetlen beutalási kapcsolatban vagyunk gyógyászati központokkal, klinikákkal, és munkánkat segíti 150 szakértő, orvos-gyógyító, akik szaktudásukkal egészítik ki a napi gyógyítást és az egészségügyi/életmód ismeretterjesztést.

Bejelentkezés

„Minőségi gyógyítás elérhető áron” – ez a Benyovszky Orvosi Központ jelmondata. Mit ért a minőségi gyógyítás fogalma alatt az intézmény?

Szigorú belső minősítési követelmények alapján dolgozunk, a gyógyítói munka értékelésénél nemzetközi standardokat veszünk figyelembe. A gyógyítás mellett a megelőzés iránti elkötelezettségünk is része a minőségi munkának.  A Benyovszky Orvosi Központban nemcsak gyógyítói, hanem orvosi, életmód ismeretterjesztői munkát végzünk, mert fontosnak tartjuk a hatékony gyógyítás mellett a megelőzést is. Az AC Interactíve Communications egészségügyi csoportunk  a média alkalmazási területein segít az intézményünket, a marketing munka új elemeként a kapcsolati kommunikáció és a fejlesztési projektmenedzsment integrálásával  crossmédia alkalmazásokkal vagyunk jelen az egészségmarketing piacon. A hagyományos kommunikációs eszközöket és az új technikákat és technológiákat egyaránt alkalmazzuk. Az online, a televíziós, a rádiós és a print területek összekapcsolásával új platformokat készítettünk, az elmúlt években a tematikus tartalompiacon meghatározó piaci pozíciót értünk el a  Napinetwork portálcsoporttal, amely a digitális televíziózás és az online médiakapcsolódásait erősíti. Az AC Interactive Communications részt vesz az ismert  tematikus online/televíziós médiumok, a Napidoktor,  a Napiotthon és a Napimama, valamint az Orvosihirek, a  Napialvas és az Orvosikozpont portálok szerkesztésében.

A hagyományos gyógyításon túl milyen alternatív megoldásokat találhatnak a Benyovszky Orvosi Központban a természetes gyógymódok hívei?

Klinikankrol_04

Hagyományos Kínai Orvoslás a Benyovszky Orvosi Központban

Az úgynevezett nyugati gyógyítói eljárások alkalmazói intézményünkben szakmájuk elismert orvosai. Fontosnak tartjuk az úgynevezett komplementer gyógyászati módokat is, amelyeknek szintén teret adunk. Így például a hagyományos kínai gyógyítás területén a Kínai-Magyar Integrált Orvosi Gyógyítói Program központjaként a hazánkban elő kínai emberek egészségügyi ellátását szervezzük, és lehetőséget kínálunk a hagyományos kínai gyógyászat megismertetésére is.

 

Milyen érdemekkel büszkélkedhet a Központ?

Az intézmény az indulását követően Európai Orvosi Szakmai Minősítési Akkreditációt nyert az alvásgyógyítás területén. Évek óta a hazai alvásgyógyítás ismeretterjesztés központja, a Worldl Association of Sleep Medicine partnereként szervezzük a magyarországi World Sleep Day rendezvényeket. Ezt a tevékenyéget ismerte el az alvásorvosok  világszervezete 2013-ban  Distinguished Activity Award díjjal.  Az igaz elismerés azonban számunkra a betegek véleménye, visszajelzése a szakmai munkánkról. A minősítési rendszerünk keretében minden vélemény fontos számunkra, és felhasználjuk a minőségi betegellátás érdekében. Az intézmény tagja a Magyar Poliklinikai és Járóbeteg Szövetségnek, partnere a “Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020” megnevezésű programnak. Központunk a Magyar Újságírók Országos Szövetségének, a Magyar Újságírók Közösségének és a Magyar Sportújságírók Országos Szövetségének orvosi háttérintézménye.

Miben látják a  fejlődés útját az egészségügy területén?

A magyarországi gyógyítás színvonalához a magángyógyítói hálózat kiépülésével, egyre jelentősebben fognak tudni hozzájárulni a nem állami gyógyítói intézmények. Ebben szeretnénk részt venni, nyitottak vagyunk az úgynevezett „nyugati gyógyászat” és az autentikus keleti gyógyászat, elsősorban a  kínai gyógymódok integrálására a betegek mielőbbi és hatékony gyógyítása érdekében. A Benyovszky Orvosi Központ a napi munka és a fejlesztések mellett részt vállal a tudományos kutató-, és oktatómunkában is. Ezek eredményeit, tapasztalatait figyelembe vesszük beépítjük a tevékenységeinkbe.

RENDELÉSEK: HÉTFŐTŐL SZOMBATIG

 

Ne feledje: KÖZEL A SEGÍTSÉG – ehhez az első lépést Önnek kell megtennie!

Mihamarabbi gyógyulást és egészséget kíván Önnek: a Benyovszky Orvosi Központ vezetősége!

 

A cikk folytatása Elolvasom
Szakterületeink az általános orvoslás területén

 • Alvásvizsgálat (szomnológia, alvásterápiás kezelések)
 • Általános állapotfelmérés, gócdiagnosztika, allergiaszűrés, candida szűrés
 • Általános sebészeti konzultáció
 • Belgyógyászat
 • Foglalkozás egészségügy
 • Horkolás ambulancia (fül-orr-gégészettel)
 • Kardiológia (szívultrahang és terheléses vizsgálat)
 • Laboratóriumi vizsgálatok teljes körűen
 • Neurológia vizsgálat és -kezelés
 • Nőgyógyászat – ultrahang diagnosztika, terhes gondozás, rákszűrés
 • Onkológiai tanácsadás
 • Plasztikai sebészeti konzultáció és tanácsadás
 • Proktológiai vizsgálat és kezelés; szükséges műtéti előkészítés , HAL-RAR módszer,
 • Pszichológia vizsgálat és tanácsadás
 • Reumatológia vizsgálat, reumatológiai és ortopédiai kezelések
 • Ultrahang vizsgálatok teljes körűen
 • Urológiai  vizsgálat  – ultrahang diagnosztika

Szakterületeink a komplementer gyógyászat területén

 • Allergiaszűrés, -kezelés
 • Gyógymasszás, gerinckezelések  (komido-gerinctorna ; neurodinamikai masszás ; nyirokmasszás ; talpmasszás)
 • Kozmetikai akupunktúra
 • Orvosi akupunktúra
 • Parapszichológia
 • Reflexológia
 • Scio Nelson program
 • Szomatoinfra prediagnosztikai szűrővizsgálat
 • Testsúlyfogyasztás (táplálkozási tanácsadással és elektrolipolízis kezelésekkel
 • Intimtorna

Bejelentkezés

Hónap témája

 • Ne szégyellje, kúrálja!

  9 hónap ago

  Korábban írtunk részletesebben a vizelet inkontinenciáról. A cikkből is kiderült, hogy bár Magyarországon is a népesség jelentős része küzd vizelettartartási problémákkal, mégis közülük csak minden tizedik fordul ...

  Bővebben
 • Ultrahang vizsgálatok a korszerű orvosi diagnosztikában

  3 év ago

  Az ultrahang vizsgálat ma már az alapvizsgálatok közé tartozik, semmilyen kellemetlenséget, vagy kockázatot nem jelent a páciens számára, nem jár sugárterheléssel sem, ezért szükség esetén többször is ...

  Bővebben
 • Új CT és mammográfiai készülék a kistarcsai Flór Ferenc kórházban

  3 év ago

  Az orvosi diagnosztika fejlődésének egyik leglátványosabb, legfontosabb és legdrágább területe a képalkotó technológia. A pontosság mellett a gyorsaság és a kommunikációs üzenetek rögzítése, valamint továbbítása kulcsfontosságú értékei ...

  Bővebben
 • További cikkek

  Keresés