Személyiségfejlesztés – Egészségnevelés

Egeszsegneveles_altalanos-tajekoztato
Az egészséges ember arca boldogságot sugároz.

A személyiségfejlesztés, illetve az egészségnevelés napjainkban nem csak az emberek önmagukkal szemben támasztott igénye, de társadalmunk elvárása is. A gondolatok, az érzelmek harmóniája útján érjük el a test teljes harmóniáját, fizikai komfort érzetünket. Az ingerek, a stressz átszövi életünk minden pillanatát, reagálunk gondolatokra, érzelmekre, helyzetekre – melyeknek részesei vagyunk.

Szakértő: Drenovics Zsuzsanna

A túl sok inger, ami nem kerül feldolgozásra, egy ideig raktározódik a szervezetünkben, majd utat tör, és valamilyen fizikai folyamatban nyilvánul meg a szervezetünkben.

A számos kiváló lehetőség közül az Egészségnevelés szolgáltatásunkon szakértőnk a Quantum Biofeedback eljárást alkalmazza.

A módszer a tudomány legújabb vívmányait használja fel az emberi szervezet által kibocsátott elektromos impulzusok rögzítésére, mérésére és elemzésére. A vizsgálat során fizikai kapcsolatot létesül egy hardwer-softwer eszköz (számítógép) és maga az ember között úgy, hogy a homlokra, a két lábra és karra elektródák (az EKG-hoz vagy EEG-hez hasonlóan) kerülnek, melyek a test elektromos jeleit felfogják és elvezetik a számítógépre.

Egeszsegneveles_altalanos-tajekoztato02
A módszer emblémája

Hogyan működik ez a módszer?

A berendezés mikroimpulzusok formájában kérdéseket tesz fel a szervezetnek, melyre az válaszol. Az érkező válaszokat, a mért információkat speciális, nagyon érzékeny méréstechnikával működő szoftver, a képernyőn számadatok formájában kijelzi. Mint minden technikai megjelenés akkor lesz eredményes, ha a szakember humánértékelése magas színvonalat képvisel. Vagyis a quantum biofeedback felhasználásával a szakember jól mérje fel, jól értékelje, valamint fordítsa le hétköznapi nyelve a megjelenített adathalmazt.

Mi az értékelés lényege? Mi tapasztalható?

Ezzel a világszerte ismert és kiváló eredményekhez vezető eljárással a szervezet komplex működéséről kapható hiteles információ és a bevitt adatok alapján korrigálható az. A kóros rezgések megszűnnek, és kivezetődnek a testből. A meggyengült egészséges pedig felerősítődik. Használható egy adott pillanatban az egyén fizikai, szellemi állapotának meghatározására, valamint a kimutatott káros elváltozások feltérképezésére, természetesen szükség esetén szakember bevonásával. Ami minden esetben tapasztalható a programmal való találkozás után, a jobb közérzet, külső megjelenésünk felfrissülése, harmónia és nyugalom érzése.

Mit jelent az egészségtükör?

A rendszer bepillantást nyújt az egyén általános állapotba, és megmutatja a hiányállapotokat.

Vizsgálat típusok:

Write a Comment

Alvás Világnapja – World Sleep Day Hungary 2018

Az Alvás Világnapja nemzetközi esemény, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az alvás fontosságára, az életminőség …

Legyen a szívügye

Szívünk, mint a vérkeringésünk központi szerve, egész testünket ellátja vérrel. Folyamatos működése révén …

Mit mutat meg az ultrahang?

Olyan képalkotó eljárás, amely a különféle sűrűségű szöveteken áthaladó, illetve visszaverődő hanghullámok …

Rák világnapja 2018

Magyarországon évente 70-80 ezer új rosszindulatú daganatos megbetegedést diagnosztizálnak és több mint 30 ezer beteg …

Ne üljön a problémán!

Bár nem szívesen beszélünk róla, mégis tény, hogy minden harmadik ember szenved az aranyérbetegség tüneteitől. …

Ingyenes könyv daganatos betegeknek

Országszerte ingyenesen juthatnak hozzá a betegek ahhoz a könyvhöz, amely 243 oldalon foglal össze csaknem minden tudnivalót, …