Ceragem masszázs

Ceragem masszázs

Orvosi központunkban a CERAGEM ágyat használhatják vendégeink, mely egyesíti a: – masszázst, – fényterápiát, – hőterápiát, – kristályterápiát, – akupresszúrát.

 

Az ágy Jadekőből készült görgői a gerinc vonalán végighaladnak ellazítva a gerincből kilépő idegszálakat. Megnyújtják a gerincet, az infravörös hő együttes hatásával a testet melegítik, így az izmok ellazulnak. A kibocsátott hő fokozza a vérkeringést és egyben kellemes relaxáló, fiatalító érzést biztosít. Mindezek együttesen megszüntetik a testmozgás hiányából és rossz testtartásból eredő hátfájdalmakat. Ellazítják a merev nyakat, ami a hosszú számítógépezés, tv nézés, ülőmunka következtében alakulhat ki.

Az infravörös sugárzás hatásai:

    • értágulás,
    • salakanyag kibocsájtás serkentése,
    • szépségápolás,
    • gyors sebgyógyulás,
    • stressz levezetés

A fényterápia hélium lámpával történik, mely a hőterápiával együttesen csökkenti a vér koleszterinszintjét, tisztítja az érfalak lerakódását, serkenti a fehérvérsejtek termelését és aktivitását, így gyulladáscsökkentő hatása van. A hélium erősíti és támogatja immunrendszerünk megfelelő működését.  Hatására több D-vitamin termelődik a szervezetben.  A D vitamin segíti a kalcium beépülését a csontokba, ezáltal erősíti a csontokat. Kezeli a különböző izületi problémákat és segíti a stressz oldását is. Nehézlégzés és asztma esetén is kiváló hatással van a szervezetre.

 

A moxaterápia és az akupresszúra hatásai:

Moxaterápia: Hő alkalmazása az akupresszúrás pontok stimulálására és a vérkeringés serkentésére a test öngyógyító képességének és relaxációjának elősegítése céljából.

Akupresszúra: Az akupresszúra a feszült idegek és görcsös izmok oldását, ellazítását segíti elő.

Ez egy egyedülálló technika, amely ötvözi a moxaterápia és az akupresszúra hatásait. A belső projektor távoli infravörös hőt bocsájt ki, ezzel éri el a moxaterápiás hatást. Ajánlott a következő betegségek esetén:- gerinc problémák,reumatikus és mozgásszervi betegségek- gyomor- és bélrendszer betegségei- csontrendszeri betegségek- szív- és érrendszeri problémák,érszűkület- vesebetegség,cukorbetegség- allergia és asztma, bőrbetegség (pikkelysömör, ekcéma)- idegrendszeri betegségek- hormonrendszer és pajzsmirigy rendellenességei- szem betegségei (szürke hályog, kötőhártya gyulladás) – prosztata problémák esetén- menstruációs rendellenességek, nőgyógyászati problémák, ciszták, miómák- menopauza okozta kellemetlen tünetek (hőhullámok) megszüntetésére- urológiai, vizelettartási problémák – sclerosis multiplex esetén – Stressz, izomláz – fülzúgás, végtag zsibbadás.

 

Júniusban minden vendégünk a 30perces és az 1 órás masszázsainkhoz  JÁDE köves thermoakupresszúrás masszázst kap AJÁNDÉKBA.

 

 

Bejelentkezés
Facebook Hozzászólás
Comments for this post are closed.

A Magyar Alvás Szövetség véleménye az Európai Parlament óraátállítással kapcsolatos felhívására

Az óraátállításról Európai Unióban és világszerte több mint 60 országban alkalmazott, gazdasági ágazatra gyakorolt …

Húgyúti fertőzések és megelőzésük

Nem csak a nyári vakációt teheti tönkre egy-egy pancsolás után kialakult húgyúti fertőzés, de hosszú távon komoly …

A felborult alvási ritmus következményei nyáron

Nyári időszakban könnyen felborulhat az alvási ritmusunk, a hőség, de akár az utazás kizökkenthet minket. Nemrégiben …

A prevenció fontossága

A legtöbben hajlamosak vagyunk, úgy élni az életünket, mintha egésznap versenyeznénk, így maximális hőfokon égünk, …

Júliusban alszunk a legjobban

Ma már objektív módszerekkel is megállapítható, hogy mennyire pihentető az alvásunk. Az alvás közbeni regenerációnk …

Vélemény az óraátállításról

Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt indított a nyári és a téli időszámításról, és az ezekkel kapcsolatos …