COVID óvintézkedés

COVID óvintézkedés

Kedves pácienseink tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványhelyzet miatt rendelőnkben fokozottan figyelünk a tisztaságra és a folyamatos napjában többszőri fertőtlenítésre!

Intézményünkbe kizárólag maszkban és cipővédőben lehet belépni! << maszkot mindenki hozzon magával, cipővédőt biztosítunk.

A szigorú járványügyi előírások betartásán és az állandó fertőtlenítés mellett különleges levegőtisztító berendezést állítottunk be a központi bejárati recepciós helyiségünkben. A maszknak takarnia kell a szájat és az orrot is ezért kérjük, hogy viseljék megfelelően!

Kérjük, hogy dolgozóink és a többi páciens megóvása érdekében kísérőt ne hozzanak magukkal, kizárólag csak nagyon indokolt esetben. Amennyiben kísérővel érkezne az intézmény területén a kertben és a teraszon tudnak várakozni a kellő távolságot betartva. Továbbá kérjük Önöket, hogy legyenek kedvesek odafigyelni a pontos érkezésre, a fertőzés terjedésének megakadályozása és lassításának érdekében, ezzel elkerülve a csoportos várakozást.

Légúti megbetegedés (köhögés, légszomj) vagy lázas állapot esetén vizsgálatot nem végzünk, kérjük, ilyen panaszok esetén ne jöjjenek vizsgálatra, illetve minél hamarabb vegyék fel a kapcsolatot a családorvosukkal. Ilyen jellegű panaszok ellátásával eleve nem foglalkozunk.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Comments for this post are closed.

Egynapos sebészet, vajon kinek köszönhetjük?

PROKTOLÓGIA – Ön biztos kezekben van nálunk, tapasztalt szakorvos végzi a  vizsgálatot  és a kezelést – …

COVID óvintézkedés

Kedves pácienseink tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványhelyzet miatt rendelőnkben fokozottan figyelünk a tisztaságra …

Szemünk fénye!

Nagyon fontos, hogy időben felismerjük, ha a gyermek az egyik, vagy mindkét szemével gyengébben lát, mert a látás …

TÜDŐGYÓGYÁSZAT!

A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel …

Pajzsmirigy ultrahang

A pajzsmirigyzavarok pontos diagnózisához nem elég a laborvizsgálat, ugyanis ultrahanggal a szerv szerkezetéről, állapotáról …

Hagyományos Kínai Orvoslás

A hazánkban is elismert természetgyógyászati módszerek között megtalálható a hagyományos kínai orvoslás is, mely …