COVID óvintézkedés

COVID óvintézkedés

Kedves pácienseink tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványhelyzet miatt rendelőnkben fokozottan figyelünk a tisztaságra és a folyamatos napjában többszőri fertőtlenítésre!

Intézményünkbe kizárólag maszkban és cipővédőben lehet belépni! << maszkot mindenki hozzon magával, cipővédőt biztosítunk.

A szigorú járványügyi előírások betartásán és az állandó fertőtlenítés mellett különleges levegőtisztító berendezést állítottunk be a központi bejárati recepciós helyiségünkben. A maszknak takarnia kell a szájat és az orrot is ezért kérjük, hogy viseljék megfelelően!

Kérjük, hogy dolgozóink és a többi páciens megóvása érdekében kísérőt ne hozzanak magukkal, kizárólag csak nagyon indokolt esetben. Amennyiben kísérővel érkezne az intézmény területén a kertben és a teraszon tudnak várakozni a kellő távolságot betartva. Továbbá kérjük Önöket, hogy legyenek kedvesek odafigyelni a pontos érkezésre, a fertőzés terjedésének megakadályozása és lassításának érdekében, ezzel elkerülve a csoportos várakozást.

Légúti megbetegedés (köhögés, légszomj) vagy lázas állapot esetén vizsgálatot nem végzünk, kérjük, ilyen panaszok esetén ne jöjjenek vizsgálatra, illetve minél hamarabb vegyék fel a kapcsolatot a családorvosukkal. Ilyen jellegű panaszok ellátásával eleve nem foglalkozunk.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Comments for this post are closed.

Miért forduljunk endokrinológushoz?

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek leginkább a pajzsmirigy mellékpajzsmirigyek mellékvese és a hasnyálmirigy …

Akiknek fontos a jó alvás

A Magyar Alvás Szövetség újévi levele azokhoz, akiknek fontos a jó alvás, és ezért tudnak, szeretnének és képesek …

Az alvás és a pandémia

Számos megfigyelés és tapasztalat, amely ma már a kutatók rendelkezésére áll világszerte, arra enged következtetni, …

Terhesgondozás fontossága

A teljes körű terhesgondozás (a terhesség észlelésétől kezdve a szülésig). A terhesgondozás magában foglalja …

Szundi napközben – karantén helyzetben

A karantén miatt otthon töltött időben sokak számára teljesen megváltozott a korábban megszokott napi életritmusuk, …

Korántsem minden, amit a refluxról tudni érdemes

Napjainkban az egyik leggyakoribb nyelőcsövet érintő kórkép, amely a magyar lakosság ~30 százalékát érinti a reflux …