Teljes proktológia kivizsgálás végbélrák és rákmegelőző állapot szűrésével!

Teljes proktológia kivizsgálás végbélrák és rákmegelőző állapot szűrésével!


Képzeljen el egy hűtőszekrény ajtót , az alján található gumicsík hasonló mint a belső aranyér, mindkettő a teljes zárást biztosítja.  A végbél körül található izmos gyűrűnek a széklettartásban van nagy szerepe. Az izom összehúzódásakor a széklet nem ürül. Amennyiben a záró izomzat tónusa valamilyen oknál fogva megváltozik a belső érhálózatban nagyobb lesz a nyomás, az erek szélesebbek és kanyargósabbá válnak, ennek következménye az aranyér megnagyobbodása.

Mi okozhat aranyérbetegséget?

Sok esetben okozhatja örökletes tényező is. de legtöbbször a nem megfelelő (rostszegény) táplálkozás és az ebből fakadó rendszertelen székletürítés. Okozhatja még a folyamatos ülőmunka, testmozgás hiánya, és a folyamatos székrekedés is.


Mit tehet?

Feltétlenül keresse fel szakrendelésünket, ahol  szakszerű ellátásban részesül. Ne gyógyítsa magát otthon mert sok esetben a tünetet nagyjából  csökkenthető, de a kiváltó ok nem, és ez rosszabbodáshoz vezethet.  Az aranyér a legtöbb esetben gyorsan gyógyítható, ami azt jelenti, hogy a betegek többségének nem kell visszajárni a kezelésekre maximum 1-2 alkalommal, beleértve már az első alkalmat is. 

Online bejelentkezés

A vizsgálat menete: térdelő helyzetben történik. Sokaknak ez zavaró lehet, de ebben a helyzetben lehet a legtökéletesebb diagnózist felállítani. Ilyen esetben a bélrendszer tökéletesen átlátható. Először egy manuális vizsgálat veti kezdetét, majd ezután anuscopiát végez az orvos. (Az anoscopiát egyszer használatos eszközzel végzi a professzor a fertőzések elkerülése végett.) Ennek a vizsgálatnak köszönhetően közel 8-12cm-ig át lehet tekinteni a bélszakaszt. Maga a vizsgálat pár percet vesz igénybe.Comments for this post are closed.

Horkolásvizsgálat

A horkolást gyakran kísérik légzéskihagyások melyek veszélyeit legtöbben nem ismerik. Az alvás közben fellépő …

Inzulinrezisztencia

Amikor a sejtek csökkent érzékenységet mutatnak az inzulin iránt, így a szervezet nehezen tudja hatékonyan felhasználni …

Fül-orr-gégészeti panaszok hatékony megoldása

Komplex fül-orr-gégészeti vizsgálatok és hatékony megoldások a legmodernebb lézersebészeti...

Ádám és Éva urológiai szűrőcsomag az egészséges életmód fenntartásához

A prosztatarák gyakran lappangó formában kezdődik, és tünetek nélkül fejlődik ki. Az éves urológiai szűrés során …

Teljes proktológia kivizsgálás végbélrák és rákmegelőző állapot szűrésével!

Képzeljen el egy hűtőszekrény ajtót , az alján található gumicsík hasonló mint a belső aranyér, mindkettő a …

Ön komolyan veszi a magas vérnyomást?

A magas vérnyomás az emberek számára egyáltalán nem ismeretlen fogalom, ennek ellenére mégsem fordítanak rá kellő …