Urológiai vizsgálati csomag ajándék D-vitamin szűréssel!

Urológiai vizsgálati csomag ajándék D-vitamin szűréssel!

Urológiai vizsgálatra nem csak a férfiaknak van szüksége, hanem a hölgyeknek is, hiszen az urológus mindkét nemnél a vesékkel, a húgyutakkal, a húgyhólyaggal, a nemi szervek húgyutakkal közös szakaszaival foglalkozik. A nőknél gyakori nehézséget jelentenek az inkontinencia különböző formái, míg férfiak esetében a herék, hímvessző, a járulékos nemi mirigyek problémái a leggyakoribbak. Kiemelkedő ezek között a prosztata gyulladása, jó- és rosszindulatú daganatos betegségei által okozott panaszok. Egyes tünetek lehetnek egyéb szervi betegségek jelei (pl. éjszakai nagy mennyiségű vizelet ürítése lehet szívbetegség következménye) is, így az urológus feladata a beteg panaszait értelmezni, összevetni az aprólékos kórtörténettel, a beteg egészségi előzményeivel, illetve egy alapos fizikális vizsgálatot elvégezni.

Az ajánlat tartalma:

  • teljeskörű szakorvosi vizsgálat
  • hasi ultrahang vizsgálat
  • ajándék D-vitamin labor vizsgálat

 

Jelentkezzen be MOST és vegye igénybe kedvezményes ajánlatunkat!Törekednünk kell a betegségek korai felismerésére, kifejlődésüknek megelőzésére. Az urológiai ultrahang vizsgálat még tünetmentes stádiumban is nagymértékben hozzájárul a tünetmentes elváltozások felismeréséhez (különböző daganatok, vesekövesség). Mindez persze Önön is múlik, hiszen tünetmentesen is kell időt, energiát áldozni az orvosi vizsgálatokra! Ne halogassa sokáig a döntést, jelentkezzen be MOST urológiai vizsgálatra és megajándékozzuk egy ingyenes  D-vitamin szűrővizsgálattal!

Miért fontos a D-vitamin?

A legfrissebb kutatási eredmények szerint a felnőtt magyar lakosság 95 százaléka D-vitamin-hiányos! A téli borongós hónapok alatt gyakran alakul ki hiányállapot, pótlásáról ezért különösen fontos ekkor gondoskodunk, vizsgálatok támasztják alá ugyanis, hogy a D-vitamint rendszeresen szedők körében jóval alacsonyabb számban fordul elő influenza és egyéb légúti megbetegedés. A D-vitamin ezen kívül szerepet játszik az allergiás ekcéma és allergiás asztma kialakulásának megelőzésében is, továbbá a csonterősítésen kívül még gondoskodik az idegrendszer megfelelő működéséről, segítségével nyugodtak, optimisták vagyunk. Ezenkívül fokozza a hormonképződést és javítja a vérkeringést. Méregtelenítő hatása is van, mivel a szervezet ólommentesítését látja el. De nem szabad elfelejtenünk megemlíteni azt sem, hogy a jó szívműködéshez, izomműködéshez és az immunrendszer megfelelő működéséhez is D-vitaminra van szükség.

Éljen lehetőséggel! Döntsön felelősségteljesen! Jelentkezzen be most!

Online bejelentkezésComments for this post are closed.

Teljes kardiológiai kivizsgálás szívultrahang vizsgálattal!

A kardiológiai vizsgálat a szívritmus zavarok, a szívbillentyű betegségek, a szívelégtelenség, a magas  vérnyomás …

Komplex hasi ultrahang vizsgálat gyermekek számára

A hasi ultrahang konkrétan csak az érintett régióra koncentrál, de ezzel a technológiával gyakorlatilag a gyermek …

Az alvás világnapja magyarországon – 2024

A World Sleep Day/Alvás Nemzetközi Világnapja 2024-ben március 15-e, Magyarországon a nemzeti ünnep miatt március …

Benőtt köröm – hogyan tovább?

Fájdalmas állapot, amikor a köröm oldalsó széle a bőrbe nő, gyulladást és fertőzést okozva. A benőtt köröm …

Angiológiai vizsgálat, nem csak preventív célból!

Jelenleg vezető halálokok közé tartoznak a szív- és érrendszeri betegségek. Sok embert nyugtalanít az a tudat, hogy …

Urológiai vizsgálati csomag ajándék D-vitamin szűréssel!

A legfrissebb kutatási eredmények szerint a felnőtt magyar lakosság 95 százaléka D-vitamin-hiányos! A téli borongós …