Kapcsolat

A Benyovszky Orvosi Központ hivatalos nyitvatartása:
H-P: 8:00 -20:00
Szo: 8:00 -15:00

Címünk: 1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.

 

 


TÁJÉKOZTATÓ AZ IDŐPONTFOGLALÁS SZABÁLYAINAK VÁLTOZÁSÁRÓL, EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓI HOZZÁJÁRULÁSI DÍJ BEVEZETÉSÉRŐL ÉS A SZOMBATI KEZELÉSEK DÍJÁRÓL

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy azokkal a Páciensekkel szemben, akik a kezelést elmulasztják és a foglalt időpont előtt 24 órával azt nem mondják le, a Benyovszky Orvosi Központ érvényesíti az elmulasztott kezelésre vonatkozó díjat. A Benyovszky Orvosi Központ a foglalt időpont véletlenszerű elmulasztásának megelőzése érdekében legalább 24 órával a kezelés előtt telefonon és/vagy SMS-ben és/vagy e-mailben is figyelmezteti a pácienst a megjelenési kötelezettségére. Kérjük, hogy minden kedves Páciensünk ezen megkeresések során jelezze akadályoztatását, illetve a neki megfelelő időpontra tegye át a foglalását szükség esetén.

A Benyovszky Orvosi Központ a foglalt időpont véletlenszerű elmulasztásának megelőzése érdekében telefonos és személyes foglalás esetén szóban, e-mailen keresztüli foglalás esetén írásban, valamint a foglalást követő automatikus visszaigazoló e-mailben figyelmezteti fentiekre kedves Pácienseit. A foglalást megelőző, 24 órás időtartam előtt a Benyovszky Orvosi Központ telefonos megkeresés útján figyelmezteti kedves Pácienseit a foglalt időpontról, és annak elmulasztásával járó következményekről. Kérjük minden kedves Páciensünket, hogy ezen megkeresések alkalmával jelezze akadályoztatását, illetve a neki megfelelő időpontra tegye át foglalását. Ebben kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

A Benyovszky Orvosi Központ minden egyes ellátás díját 890 Ft egészségügyi szolgáltatói hozzájárulási díjtétellel egészíti ki, melyet tehát minden kedves Páciens esetében érvényesít az egészségügyi ellátás alapdíján felül. Kivételt képeznek ez alól: laborvizsgálatok, infúziós kezelések, bérlettel igénybe vett szolgáltatások.


A Benyovszky Orvosi Központ továbbá tájékoztatja kedves Pácienseit, hogy a szombati ellátások díját hétvégi ügyeleti díjtétellel, 3.400 Ft-tal emeli.


A Benyovszky Orvosi Központ üzemeltetője: BOKMED Kft.
(Székhely: 1089 Budapest Benyovszky Móric utca 10.)

 

A cellulit masszázs 4 előnye

A cellulit, közismert nevén narancsbőr, sokakat érintő esztétikai probléma, amely különösen a nőket érinti. A …

Globális alvásválság

A Magyar Alvás Szövetség elnökét, G. Németh Györgyöt arról kérdeztük, miért alszunk olyan rosszul mostanában, …

Mely esetekben indokolt a petevezeték átjárhatósági vizsgálat?

A petevezeték átjárhatósági vizsgálat (Hycosy) számos esetben indokolt lehet, különösen akkor, ha meddőségi problémák …

HyCoSy – petevezeték átjárhatósági vizsgálat

A HyCoSy (Hystero-Contrast-Sonographia) járóbeteg ellátás keretében, kizárólag magánellátásban elérhető...

Szükség van PSA tesztre?

A PSA szintjének emelkedése a vérben jelezheti a prosztata különböző állapotait, beleértve a prosztatagyulladást, …

MD orvosi kollagén terápia

Az MD orvosi kollagén terápia egy olyan prémium injekciós kúra, mely a gyulladás során fellépő mozgásszervi fájdalmat …