Klinikánkról

CSALÁDI  RENDELŐINTÉZET, FELNŐTT-ÉS GYERMEKGYÓGYÁSZAT
A BENYOVSZKY ORVOSI KÖZPONTBAN 


MINŐSÉGI GYÓGYÍTÁS ELÉRHETŐ ÁRON!

A pesti klinikai negyedben található felnőtt- és gyermek járóbeteg ellátó egészségügyi rendelőintézet sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal várja pácienseit. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.

Harminc szakterület – elismert orvosokkal, gyógyítókkal  

A Benyovszky Orvosi Központban közvetlen vizsgálatok (ultrahang) és beutalási lehetőség – soron kívül, beutaló nélkül –  röntgen, CT, MRI, PET CT vizsgálatok, valamint a pesti klinikai negyedben található intézmények legfontosabb diagnosztikai és terápiás eszközei várják a gyógyulni vágyó pácienseket.  

Közel harminc orvossal és  szakasszisztenciával közvetlen beutalási kapcsolatban vagyunk a gyógyászati központokkal, klinikákkal és egyetemmel.  Munkánkat segíti 150 szakértő, orvos-gyógyító, akik szaktudásukkal egészítik ki a napi gyógyítást és az egészségügyi/életmód ismeretterjesztést.

Szinte a hét minden napján teljeskörű laboratóriumi szolgáltatásokkal, kiegészítő szolgáltatásokkal a komplementer gyógyászat területén, foglalkozás egészségügyi szűrésekkel, egyedülálló onkológiai konzultációval és  obezitológiai tanácsadással segítjük betegeinket.

Az intézmény a Magyar Alvás Szövetség központja, itt működik a Budapesti Alvásközpont is, ahol új lehetőségeket kínálunk az alvászavarok és a depresszió alternatív megközelítésű  (gyógyszerkerülő) kezelésére. A vizsgálatokat speciális orvosi-gyógyítói team végzi, dán és svéd orvosi szakmai tapasztalatokkal (Stockholmi Karolinska Klinika és Egyetem, Pharma Nord Dánia). Ugyancsak újdonság központunkban az anyagcsere betegségek (elhízás, cukorbetegség) magatartás – orvoslási megközelítése. 

 

Komplex vizsgálatok az európai orvoslás és kínai gyógyászat segítségével

Klinikánkrol_02
Földszinti váró

Szigorú belső minősítési követelmények alapján dolgozunk, a gyógyítói munka értékelésénél nemzetközi standardokat veszünk figyelembe. A gyógyítás mellett a megelőzés iránti elkötelezettségünk is része a minőségi munkának.  

A Benyovszky Orvosi Központban nemcsak gyógyítói, hanem orvosi, életmód ismeretterjesztői munkát végzünk, mert fontosnak tartjuk a hatékony gyógyítás mellett a betegségek kialakulásának megelőzését is. Intézményünkben az úgynevezett nyugati gyógyítói eljárások alkalmazói szakmájuk elismert képviselői.

Fontosnak tartjuk az úgynevezett komplementer gyógyászati módokat is, melyeknek szintén teret biztosítunk. A hagyományos kínai gyógyítás területén a Kínai-Magyar Integrált Orvosi Gyógyítói Program központjaként a hazánkban élő kínai kolónia egészségügyi ellátását szervezzük, és lehetőséget kínálunk a hagyományos kínai gyógyászat megismertetésére is.

 

Játszva gyógyítunk:  MaciMed 

Klinikankrol_03
Emeleti váró

Tudjuk, hogy gyermekeknek (is) ijesztő környezet lehet egy általános orvosi rendelő a fehér falakkal, a hideg műszerekkel, az idegen emberekkel. Ráadásul nem elég, hogy beteg, nyűgös a pici, órákat kell várakoznia a többi beteggel egy légtérben, fertőzésveszélyben, korszerűtlen, leamortizált bútorok, használati tárgyak között. Ezekre kínálunk megoldást a MaciMed gyermekgyógyászatunkon a Benyovszky Orvosi Központban!

Csecsemőkortól a fiatal felnőtt korig több szakterületen, így az általános gyógyászat, ultrahang vizsgálatok, a szemészet, obezitológia, táplálkozás, pszichológia területein foglalkoztatunk kiváló, szakmájukban elismert szakembereket. 

Orvosaink a „Játszva gyógyítunk” szemlélet alapján foglalkoznak a gyerekekkel, hogy azok már gyermekkorukban megtanulják: az egészségük megőrzése, a gyógyulás életük fontos része, ehhez pedig a segítő partner az orvos, a gyógyító. Várószobáinkban játékok, szórakoztató eszközök és sok mackó várja a gyermekeket. Kertünkben tavacska aranyhalakkal, híd és sok szép növény teszi kellemessé a gyógyítói környezetet.

 

 

Bejelentkezés

 

 

Elismerések, referenciák 

Az intézmény az indulását követően Európai Orvosi Szakmai Minősítési Akkreditációt nyert az alvásgyógyítás területén. Évek óta vagyunk a hazai alvásgyógyítás és ismeretterjesztés epicentruma, a Magyar Alvás Szövetség és a World Association of Sleep Medicine partnereként a magyarországi World Sleep Day központja. Tevékenységünket az alvásorvosok  világszervezete 2013-ban  Distinguished Activity Award díjjal ismerte el.

Az igazi elismerés számunkra betegeink több ezer pozitív véleménye, visszajelzése a szakmai munkánkról. A minősítési rendszerünk keretében minden vélemény fontos számunkra, és felhasználjuk a minőségi betegellátás érdekében.

Az intézmény partnere a “Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020” megnevezésű programnak, a Magyar  Járóbeteg Szövetségnek. Központunk a Magyar Újságírók Országos Szövetségének, a Magyar Újságírók Közösségének orvosi háttérintézménye.

 

Integratív gyógyászat, holisztikus szemlélet

Nyitottak vagyunk az úgynevezett „nyugati gyógyászat” és az autentikus keleti gyógyászat, elsősorban a  kínai gyógymódok integrálására a betegek mielőbbi és hatékony gyógyítása érdekében. Az orvosi tudás összetettsége következtében a kívánatos holisztikus szemlélet csak team munkában érvényesíthető. Erre törekszünk a Benyovszky Orvosi Központban, melynek keretében  a napi munka és a fejlesztések mellett részt vállalunk tudományos kutató-, és oktatómunkákban is. Ezek eredményeit, tapasztalatait figyelembe vesszük és beépítjük tevékenységeinkbe.

 

 

 

RENDELÉSEK: HÉTFŐTŐL SZOMBATIG

Ne feledje: KÖZEL A SEGÍTSÉG – ehhez az első lépést Önnek kell megtennie!

Mihamarabbi gyógyulást és egészséget kíván Önnek: a Benyovszky Orvosi Központ vezetősége!

A cikk folytatása Elolvasom

 


Szakterületeink az általános orvoslás területén

 • Alvásvizsgálat (szomnológia, alvásterápiás kezelések)
 • Általános sebészeti konzultáció
 • Belgyógyászat
 • Diabetológia
 • Dietetika
 • Foglalkozás egészségügy
 • Gyermek obezitológiai vizsgálat
 • Kardiológia (szívultrahang és terheléses vizsgálat)
 • Laboratóriumi vizsgálatok teljes körűen
 • Neurológia vizsgálat és -kezelés
 • Onkológiai tanácsadás
 • Orvosi akupunktúra
 • Proktológiai vizsgálat és kezelés; szükséges műtéti előkészítés
 • Pszichológia vizsgálat és tanácsadás
 • Reumatológiai vizsgálat
 • Szemészet
 • Ultrahang vizsgálatok teljes körűen
 • Urológiai  vizsgálat  – ultrahang diagnosztika

 

Bejelentkezés

Nem csak felfázás!

Szinte minden negyedik ember érintett urológiai problémákkal. A nők többnyire vizelettartási problémák, főként stresszinkontinencia esetén …

Egynapos sebészet, vajon kinek köszönhetjük?

PROKTOLÓGIA – Ön biztos kezekben van nálunk, tapasztalt szakorvos végzi a  vizsgálatot  és a kezelést – …

COVID óvintézkedés

Kedves pácienseink tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványhelyzet miatt rendelőnkben fokozottan figyelünk a tisztaságra …

Szemünk fénye!

Nagyon fontos, hogy időben felismerjük, ha a gyermek az egyik, vagy mindkét szemével gyengébben lát, mert a látás …

TÜDŐGYÓGYÁSZAT!

A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel …

Pajzsmirigy ultrahang

A pajzsmirigyzavarok pontos diagnózisához nem elég a laborvizsgálat, ugyanis ultrahanggal a szerv szerkezetéről, állapotáról …