Klinikánkról

FELNŐTT-ÉS GYERMEKGYÓGYÁSZAT A BENYOVSZKY ORVOSI KÖZPONTBAN 


MINŐSÉGI GYÓGYÍTÁS ELÉRHETŐ ÁRON

A pesti klinikai negyedben található felnőtt- és gyermek járóbeteg ellátó egészségügyi rendelőintézet sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal várja pácienseit. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.

A központ megalakításakor az a cél vezérelt bennünket, hogy szolgáltatásainkkal, szakorvosaink segítségével a kevés szabadidővel rendelkező betegek számára is biztosíthassuk . minél teljesebb körű magánorvosi betegellátást. Hiszünk egy magas színvonalú, a gyógyítás szellemiségét őrző, emberközpontú, magán egészségügyi ellátórendszer megvalósításában.

Intézményünkben szinte a hét minden napján három szinten folyik a gyógyítás. Több mint 20 szakterületen, 30 hazai és nemzetközi szinten elismert orvossal, akik legtöbbje megtalálható az állami egészségügyi ellátásban is így klinikai hátteret nyújtanak ha szükséges. Foglalkozás egészségügyi szűrésekkel, egyedülálló onkológiai konzultációval és obezitológiai (elhízás) tanácsadással segítjük betegeinket. 2021-ben bővültünk Endokrinológiai,Szemészeti rendeléssel plasztikai tanácsadással, valamint szombati nyitva tartással is.

Az intézmény a Magyar Alvás Szövetség központja, itt működik a Budapesti Alvásközpont is, ahol új lehetőségeket kínálunk az alvászavarok és a depresszió alternatív megközelítésű (gyógyszerkerülő) kezelésére. A régi, bentalvásos (egyéjszakás) vizsgálat mellett ma már otthon is elvégezhető az alvási apnoe felmérése, azaz az otthoni alvásvizsgálat. Saját ágyunkban, megszokott, kényelmes körülmények között mérhetünk adatokat, mivel minimálisak a zavaró körülmények. A mérés kiértékelését a Benyovszky Orvosi Központban végezzük, ahol lehetőség van az alvási apnoe kezelésre is.

Az orvosi vizsgálatok mellett, – igény szerint önállóan vagy azok kiegészítéseként -teljes körű laborvizsgálattal, és immár a fiatalodni vágyó hölgyek és urak számára egyaránt egy rendkívűl modern és fájdalmatlan plasztikai eljárást is kínálunk régi és új pácienseknek..

Elismerések, referenciák

Az intézmény az indulását követően Európai Orvosi Szakmai Minősítési Akkreditációt nyert az alvásgyógyítás területén. Évek óta vagyunk a hazai alvásgyógyítás és ismeretterjesztés epicentruma, a Magyar Alvás Szövetség és a World Association of Sleep Medicine partnereként a magyarországi World Sleep Day központja. Tevékenységünket az alvás orvosok világszervezete 2013-ban Distinguished Activity Award díjjal ismerte el. Az igazi elismerés számunkra betegeink több ezer pozitív véleménye, visszajelzése a szakmai munkánkról. A minősítési rendszerünk keretében minden vélemény fontos számunkra, és felhasználjuk a minőségi betegellátás érdekében.

Filozófiánk

A hozzánk fordulókat nem betegnek, vagy gyógyítandó tárgynak, hanem Önmagukért tenni akaró, egészségtudatos igényes felnőtt embernek tekintjük. Hogy az egészség élmény legyen!

Teljes kardiológiai kivizsgálás szívultrahang vizsgálattal!

A kardiológiai vizsgálat a szívritmus zavarok, a szívbillentyű betegségek, a szívelégtelenség, a magas  vérnyomás …

Komplex hasi ultrahang vizsgálat gyermekek számára

A hasi ultrahang konkrétan csak az érintett régióra koncentrál, de ezzel a technológiával gyakorlatilag a gyermek …

Az alvás világnapja magyarországon – 2024

A World Sleep Day/Alvás Nemzetközi Világnapja 2024-ben március 15-e, Magyarországon a nemzeti ünnep miatt március …

Benőtt köröm – hogyan tovább?

Fájdalmas állapot, amikor a köröm oldalsó széle a bőrbe nő, gyulladást és fertőzést okozva. A benőtt köröm …

Angiológiai vizsgálat, nem csak preventív célból!

Jelenleg vezető halálokok közé tartoznak a szív- és érrendszeri betegségek. Sok embert nyugtalanít az a tudat, hogy …

Urológiai vizsgálati csomag ajándék D-vitamin szűréssel!

A legfrissebb kutatási eredmények szerint a felnőtt magyar lakosság 95 százaléka D-vitamin-hiányos! A téli borongós …