Műtétek

Intézményünk ambuláns műtéttel bővült. Műszereinket az intézményünk saját, a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelő sterilizáló egysége látja el figyelve a pácienseink maximális biztonságára. A kiemelt kezelő műtőnkben az előírt légnyomást, páratartalmat, hőmérsékletet és a mikroorganizmusok biztonságos kiszűrését korszerű légtechnikai rendszer biztosítja. Ambuláns műtétnek nevezzük azokat a kisebb beavatkozásokat, műtéteket, amelyeket általában helyi érzéstelenítésben végzünk és a beavatkozást követően, rövid megfigyelési idő után a beteg a saját lábán kísérő nélkül távozhat.

Orvosaink kiemelkedő képzettsége és gyakorlati tapasztalata a garancia arra, hogy az egynapos sebészeti beavatkozások során is a szakrendeléseinken már megszokott magas szintű ellátást tudjuk nyújtani. Kiemelt kezelőben elvégezhető kisműtéteknek számítanak azok a beavatkozások amik nem igényelnek komolyabb felszereltséget és előkészületet, rövid ideig tartanak, altatóorvos nélkül, helyi érzéstelenítés alkalmazásával tudnak elvégezni, és amelyek még egy éjszakás kórházi benntartózkodást sem igényelnek. Vagyis a betegek általában rögvest a beavatkozást követően, saját lábukon hazamehetnek.

Mikor ajánlott ambuláns műtéti beavatkozás?

Ambuláns műtétek keretében olyan kisebb beavatkozásokat tudunk elvégezni amelyekhez nem szükséges altatás. A beavatkozás után a páciens elhagyhatja az intézményt.

Ambuláns műtétek szakterületei

Online bejelentkezés