Átfogó orvosi térdiagnosztikai egészségfelmérés és kockázatelemzés

Az EIS-mérés során a szervezet sav-bázis egyensúlyát, a szervek egészségi állapotát és működését vizsgálják, ezen felül jól megállapíthatók a hormonális eltérések, valamint olyan eredmények is, amelyeket eddig csak a laborvizsgálatokkal lehetett kimutatni. A rendszer memóriájában rögzítették az egészséges férfiakra és nőkre vonatkozó standard vezetőképesség-értékeket, valamint több ezer, ismert betegségben szenvedő ember kóros adatait is. Ezen értékekhez viszonyítva a rendszer megadja a vizsgált páciens aktuális mérési eredményeit, amelyekből jól megállapítható, fennáll-e valamilyen működés-zavar.

A módszer egyedülálló módon ad információt a sejten kívüli és sejten belüli terek állapotáról és az azokban zajló élettani folyamatokról. A műszer lehetővé teszi, hogy egy három perces eljárással képet kapjunk a szervezet aktuális állapotáról. Információt nyújt például a szív, a vesék, a tüdő, a máj, a hasnyálmirigy, az emésztés, az agy vagy akár az idegrendszer funkcionális állapotáról. Áttekintést nyerhetünk a hormonszintekről, az oxidatív stresszről, a vérgázértékekről és a szervezet sav-bázis-egyensúlyáról is, valamint az esetleges rizikófaktorokról.

Az átfogó orvosi térdiagnosztikai vizsgálat segítségével megtudhatja még, hogy:

Miért vannak emésztési zavarai, hasi fájdalmai, van-e hajlama daganatos/rákos betegségekre, milyen állapotban van a vérkeringése, a szíve, az érrendszere, túlsúlyban vannak-e a szövetekben a káros szabadgyökök, kell-e ezért növelni a vitamin vagy antioxidáns-bevitelt, mekkorák az energiatartalékai, van-e hajlama fertőzésekre, milyen állapotban van a gerincoszlopa, mennyire terheltek az ízületei, van-e esetleg csontritkulása?

Az a tény, hogy valaki rosszabb mérési értékek mellett éppen nem beteg, sajnos nem jelenti azt, hogy biztosan egészséges is. Az embereket manapság annyi stressz éri, hogy a pillanatnyilag jónak tűnő egészségi állapot bármikor rosszabbra fordulhat. Szerencsére azonban az esetek 90%-ában meg tudjuk előzni a komolyabb egészség-károsodást, és minden esetben tudunk valamilyen módon segíteni. Az egészségi állapot és annak javulása nagyon jól mérhető az EIS-vizsgálattal” – mondja Lakos doktor.

A vizsgálat:

Az EIS-vizsgálat során a páciens,gyermek kényelmesen ül egy asztalnál, a készülék pedig hat elektróda segítségével – kettő-kettő a tenyerek és talpak alá helyezve, illetve a homlokra ragasztva, 1,28 Voltos (egy ceruzaelemnek megfelelő nagyságú) egyenáramot alkalmazva vizsgálja a szervek szöveti vezetőképességét. Amennyiben egy adott szerv működése megváltozik, akkor ez a vezetőképesség megváltozásán keresztül, betegség kialakulására vagy annak kezdeményére utal. A program által adott adatokat az orvos azonnal kiértékeli, és háromdimenziós képek segítségével bemutatja a szerveket és szervrendszereket, részletesen elmagyarázva a látott eredményeket, illetve azt, hogy ezek mit is jelentenek valójában a szervezet működésének szempontjából.  Mivel a mérést végző orvos pontosabb képet kap a helyzetről, eldöntheti, szükség van-e esetleg speciális, szakorvosi vizsgálatokra, vagy sem.

Mikor és kinek ajánljuk az Orvosi EIS vizsgálatot:

  • akinek alig jut ideje önmagára,
  • régóta makacs panaszoktól szenved, és megoldásokat szeretne,
  • túlhajszolt, stresszes életet él, sokat idegeskedik,
  • túlsúllyal küzd, szinte még a levegőtől is hízik, szeretne végre lefogyni,
  • elég könnyen megbetegszik,
  • a családjában örökletes betegségek fordulnak elő (pl. rák, szívbetegség, stb.),
  • többféle gyógyszert vagy vitamint szed, és a terápia megbízhatóságára kíváncsi,
  • törődik az egészségével és szeretné megőrizni.


Dr. Lakos Gábor EIS diagnosztikai szakértő, egészséges életmód specialista több mint 10 éve dolgozik ezzel a technológiával. A vizsgálati eredmény alapján javaslatot tesz, hogy mikor és milyen szakrendelésre kell irányítani a pácienst, és mikor elég, ha az életmódon kell változtatnia.


Online bejelentkezésHorkolásvizsgálat

A horkolást gyakran kísérik légzéskihagyások melyek veszélyeit legtöbben nem ismerik. Az alvás közben fellépő …

Inzulinrezisztencia

Amikor a sejtek csökkent érzékenységet mutatnak az inzulin iránt, így a szervezet nehezen tudja hatékonyan felhasználni …

Fül-orr-gégészeti panaszok hatékony megoldása

Komplex fül-orr-gégészeti vizsgálatok és hatékony megoldások a legmodernebb lézersebészeti...

Ádám és Éva urológiai szűrőcsomag az egészséges életmód fenntartásához

A prosztatarák gyakran lappangó formában kezdődik, és tünetek nélkül fejlődik ki. Az éves urológiai szűrés során …

Teljes proktológia kivizsgálás végbélrák és rákmegelőző állapot szűrésével!

Képzeljen el egy hűtőszekrény ajtót , az alján található gumicsík hasonló mint a belső aranyér, mindkettő a …

Ön komolyan veszi a magas vérnyomást?

A magas vérnyomás az emberek számára egyáltalán nem ismeretlen fogalom, ennek ellenére mégsem fordítanak rá kellő …