Hagyományos vagy holisztikus?

Hagyományos vagy holisztikus?

A férfiaknál jelenleg a második leggyakoribb rákos megbetegedési forma, a prosztatarák, vagy más néven dülmirigy rosszindulatú elváltozása. Az értelmetlen, idő előtti elhalálozások megelőzhetőek rendszeres vizsgálattal! Hazánkban évente ~ 4500 férfi betegszik meg prosztatarákkal, és közel 1400-an bele is halnak. Ajánlatunk ugyan kifejezetten igényes férfiaknak szól, de a párjukkal törődő Hölgyeknek is érdemes ezt elolvasniuk!

Kialakulásának pontos oka ismeretlen, a hormonális okok és öröklött genetikai hajlam mellett a kutatások szerint befolyásolhatják életmódi tényezők, például a túl sok zsírt tartalmazó étrend is.

A daganat kezdetben nem okoz tüneteket, azonban a daganat növekedése vizelési nehézségeket okozhat: a sűrűn jelentkező vizelési inger mellett sem tudja a beteg tökéletesen kiüríteni a hólyagot, a pangó vizelet miatt gyakoribbak a húgyúti fertőzések.

Később, az előrehaladott állapotban véres vizeletet, véres ondót, gáti, keresztcsonti, deréktáji fájdalmakat okozhat. Áttétként csontrák is előfordulhat, amit csontfájdalom, kóros csonttörés jelezhet. Az általános daganattünetek: gyengeség, fogyás, vérszegénység is jelentkezhetnek.

Nem szabad halogatni, és főleg nem addig várni, amikor már késő lesz!

Hagyományos szakorvosi vizsgálatunk tartalmazza az urológiai ultrahang-vizsgálatot is!

Bejelentkezés

 

Férfiak és Hölgyek, akik párjukért felelősséget éreznek, figyelem!

Urológiai szűrővizsgálat holisztikus szemléletben!

Mit jelent ez? A beteg urológiai vizsgálata során minden elváltozásra felhívjuk a figyelmét, még ha azok, nem is kapcsolódnak közvetlen az urológiai panaszhoz, vagy nem is okoznak a betegnek fájdalmat. A holisztikus szemléletű vizsgálat kiterjed a mozgásszervi, a reumatológiai, illetve a daganatos korképeken, a cukorbetegségen át az immunológiai korképekig.

Holisztikus szemléletű szűrővizsgálatunk csomagajánlata:

  • urológiai szakorvosi vizsgálat
  • urológiai ultrahang-vizsgálat
  • laboratóriumi vizsgálat (PSA, májfunkció, cukor, D vitamin, tesztoszteron szint)

Miért érdemes a hagyományos urológiai vizsgálat helyett inkább a holisztikus szemléletű szűrővizsgálatot választani?

Mert, az urológiai szűrővizsgálatunk során arra törekszünk, hogy az urológiai panaszokat, esetlegesen kialakulható problémákat az emberi szervezet működésének egészében vizsgáljuk. Tapasztalataink szerint ezen vizsgálatok értékeinek eltérései kapcsolatban lehetnek urológiai problémákkal, de nem biztos, hogy ezek panaszt is okoznak.

Sajnos köztudott tény, hogy a férfiak többsége már csak akkor fordul orvoshoz, amikor nagy a baj, így szeretteik állandó rettegésbe kerülnek, hogy vajon meggyógyul-e a családfő, meddig kell nélkülözni őt?

Manapság a női intimitáshoz hasonlóan, számos káros hatás következtében a férfi intimitás is sebezhetőbb lett, és a rendszeres szűrővizsgálatok az erősebbik nem esetében is legalább annyira indokolt, mint a hölgyek nőgyógyászati vizsgálatai.

Holisztikus szemléletű urológiai szűrővizsgálati csomag díja: 32.500 Ft helyett most csak 21.800 Ft!

Jelentkezzen be most, és az urológiai szakorvosi vizsgálat mellett kérje, hogy az Ön szervezetét egészében vizsgálják!

 

Fontos: holisztikus szemléletű urológiai szűrővizsgálatra először éhgyomori vérvételre kérjen időpontot, de foglalja le azonnal a szakorvoshoz is időpontját. Az urológiai szakorvosi vizsgálatra hozza magával a vérvétel eredményét is.


További információ ajánlatainkkal kapcsolatban

Vizsgálati csomagjaink révén számtalan komoly, és kellemetlen probléma deríthető fel időben. Gyenge vizeletsugár, utócsepegés hátterében prosztata-megnagyobbodás állhat. A prosztatagyulladás (amely kialakulhat húgyúti gyulladásból vagy szexuális úton terjedő fertőzés következtében) komoly és krónikus gondokat okozhat, ha nem diagnosztizálják időben. A leggyakoribb urológiai betegségek:

  • húgyivarszervi fejlődési rendellenességek,
  • húgy-ivarszervi daganatok (vese-, vesevezeték-, húgyhólyag-, prosztata-, here-, péniszdaganatok),
  • húgy-ivarszervi gyulladásos kórképek,
  • inkontinencia,
  • köves megbetegedések,
  • prosztata-megnagyobbodás, – gyulladás, elváltozás

Mikor halaszthatatlan elvégeztetni a szakorvosi urológiai vizsgálatot? Ha vese, prosztata, here vagy húgyhólyaggal kapcsolatos betegségre utaló panaszai vannak, azaz például gyakori vizelési inger, vizelési problémák, vesegörcs. Amennyiben már előfordult a családban prosztatarák, akkor ~40 éves kortól kiemelten ajánlott elvégeztetni a PSA vizsgálatot.

Vizsgálat menete

Urológiai vizsgálat előtt kérjük, jelentkezzen be vérvételre legalább 36 órával korábban. A vérvétel éhgyomorra történik, kb. 10 perc alatt munkatársunk elvégzi a szükséges adminisztrációt és a vérvételt.

A szakorvosi urológiai vizsgálat előtt érdemes a vizeletet tartogatni, mivel így a húgyhólyag ultrahanggal megtekinthetővé, a vizeletürítés és a vizelet vizsgálhatóvá válik.

A vizsgálat részei: a has és a vesetájék, valamint nemi szervek megtekintése, tapintása. Ennek oka, hogy a gyakorlott urológus a beteg számára nem feltűnő eltérést is észreveheti.

Kérjük, a korábbi orvosi (urológiai és nem urológiai) papírjait hozza magával, készítsen listát az aktuálisan szedett gyógyszereiről, az esetleges gyógyszerérzékenységéről.

Comments for this post are closed.

Pánikbetegség.

A pánikbetegség egy szorongással járó pszichés zavar, amelynek rokonbetegsége az általános szorongás, a fóbia …

Levegőt!

A COPD a krónikus obstruktív tüdőbetegség (vagy obstruktív – légzési nehezítettséggel járó – bronchitis-emphysema) …

Az ízületi gyulladás

Az ízületi gyulladás autoimmun betegség, vagyis a szervezet saját sejtjeit, szöveteit támadja meg. Az ízületet védő …

Ambuláns sebészeti beavatkozások

Az ambuláns műtétek keretében olyan kisebb beavatkozásokat tudunk elvégezni amelyekhez nem szükséges altatás. A …

Anyajegy eltávolítás sebészeti magánrendelésen

Akár esztétikai, akár egészségügyi okból dönt az anyajegy eltávolítása mellett, fontos tudni, hogy a Benyovszky …

Nem dől össze a világ, a depresszió gyógyítható!

Általában több, egymástól részben független oka van lelki egészségünk látványos megrendülésének. A depresszió …