A jó alvás nem csak álom!

A jó alvás nem csak álom!

Most véget vethet a kialvatlanságának! 

A természetes biológiai ritmus elképzelhetetlen az éjszakai alvás nélkül. Ha folyamatosan kialvatlan, az olyan, mintha takaréklángon élne. Ráadásul árt az egészségnek, az idegrendszernek, a szépségnek és a fiatalságnak is. Ez csak néhány ok, amiért érdemes mihamarabb orvosoltatni alvási problémáit, hogy végre teljesen kipihenhesse magát.

  • ha már az idejét sem tudja annak, mikor aludt egy jót, és évek óta altatóval fekszik
  • ha lelkileg semmi nem indokolja a zaklatottságot vagy a szorongást

akkor több mint valószínű, hogy alvásproblémái hátterében nem pszichés okok, sokkal inkább organikus (azaz fizikai) gondok állnak, úgymint az apnoe vagy a légzészavar.

A Benyovszky Orvosi Központ szakemberei egy modern műszerrel képesek felderíteni, hogy milyen jellegű, milyen mértékű, és mennyire súlyos fizikai jellegű alvászavarral küzd, majd az adatok alapján abban is segítenek Önnek, hogyan orvosolhatja ezt a panaszt. Otthoni alvásvizsgálat + szakértői kiértékelés + organikus eredetű (nem pszichés) alvási problémák orvoslása.


Természetesen ez a vizsgálat nem felületes tüneti kezelésre, hanem a mélyebben húzódó okok feltárására, és a teljes probléma komplett megoldására fókuszál. A vizsgálat egy korszerű, az alvást nem zavaró, hazavihető műszer közreműködésével történik, mely képes mérni az alvás minőségét, miközben részletesen kielemzi azt. Nem kell befeküdnie egy klinikára hozzá, hanem az otthona kényelmét élvezheti!

Ez az okos szerkezet a csuklóra kerül, az ujjakra pedig érzékelőt tesznek, ami méri a szervezet oxigénellátottságát és a szívfrekvenciát is. Az alvás ideje alatt megszerzett adatokat a műszer tárolja, majd a Benyovszky Orvosi Központ szakembere, (szomnológusa) kiértékeli a kapott eredményeket, amelyek tükrében megállapítható, hogy küzd-e organikus alvászavarral, és ha igen, akkor részletes tanácsokkal is ellátja annak érdekében, hogy a probléma mihamarabb megoldódjon.

Az organikus alvászavarok közül, a már említett apnoe, egy viszonylag gyakori alvási probléma, ami alvás közbeni légzéskimaradással jár. Ebből Ön annyit tapasztal, hogy ébredés után, olyan fáradtnak érzi magát, mintha nem is aludt volna.

Ráadásul erőteljes horkolással is jár ez a betegség, ami nem könnyíti meg a párja alvását sem. Már csak emiatt is érdemes orvoshoz fordulni, ha az apnoe tüneteit észreveszi magán vagy a társán. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen típusú, légzéskimaradással járó alvás, megterheli a szívet, magas vérnyomáshoz, infarktushoz, korai elbutuláshoz és akár halálhoz is vezethet.

Az ár tartalmazza a készülék bérlés és kiértékelés díját!


Bejelentkezés


Az ajánlat érvényességének időpontja: 2018 július 30.

 

 

Facebook Hozzászólás
Comments for this post are closed.

A Magyar Alvás Szövetség véleménye az Európai Parlament óraátállítással kapcsolatos felhívására

Az óraátállításról Európai Unióban és világszerte több mint 60 országban alkalmazott, gazdasági ágazatra gyakorolt …

Húgyúti fertőzések és megelőzésük

Nem csak a nyári vakációt teheti tönkre egy-egy pancsolás után kialakult húgyúti fertőzés, de hosszú távon komoly …

A felborult alvási ritmus következményei nyáron

Nyári időszakban könnyen felborulhat az alvási ritmusunk, a hőség, de akár az utazás kizökkenthet minket. Nemrégiben …

A prevenció fontossága

A legtöbben hajlamosak vagyunk, úgy élni az életünket, mintha egésznap versenyeznénk, így maximális hőfokon égünk, …

Júliusban alszunk a legjobban

Ma már objektív módszerekkel is megállapítható, hogy mennyire pihentető az alvásunk. Az alvás közbeni regenerációnk …

Vélemény az óraátállításról

Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt indított a nyári és a téli időszámításról, és az ezekkel kapcsolatos …