Ganoderma kávéval a pikkelysömör ellen

Ganoderma kávéval a pikkelysömör ellen

55-64 év közötti nő vagyok. Enyhe fokozatú pikkelysömörrel küzdöttem, melyre a szokásos kenőcs kiválóan használt, de csupán nagyjából 2 hétig.

kaveEzt követően elkezdtem alkalmazni egy másik módszert, beszereztem ganodermás kávét. Fogyasztásától egy hónap alatt tünetmentes lettem, sőt. Évek óta az vagyok, az enyhe pikkelysömör elmúlt, annak ellenére, hogy nem használok rendszeresen ganodermát. A DXN ganodermás kávéját ittam, amit azért nevezek meg, mert fontosnak tartom a csúcsminőséget és ebben nem csalódtam. Segített a kimerültségem kipihenésében is, pontosan úgy, ahogyan azt a gomba működéséről írja.

A pikkelysömör (psoriasis) egy sajnos meglehetősen gyakori bőrbetegség, melynek oka pontosan nem ismert. Hatására a bőrfelszínen vörös, fehéren hámló, több centiméteres plakk alakul ki. Nőkre és férfiakra egyaránt jellemző, ahogyan bármely életkorban is jelentkezhet.

Oka lehet genetikai hajlam, s ha valakinél ez fennáll, akkor bizonyos ingerekre a bőre pikkelysömörös tünetekkel reagál. Lehet az sérülés, csípés, műtét, bakteriális- és gombás bőrfertőzés, a bőr egyéb okból történő begyulladása, esetleg gyógyszerek. Ám a szervezet belső problémái is kiválthatják a pikkelysömört, így a lappangó gyulladásos gócok, diabétesz, májprobléma, belső szervek daganatai.

ganoderma_gomba
ganoderma gomba

A ganoderma gomba lényege, hogy a szervezet funkcióit képes harmonizálni, serkentve öngyógyító képességét, erősítve az immunrendszert. Vértisztító hatású, javítja a vérkeringést, fokozza a sejtek minőségét. Olyan betegségeknél, melyeknél a kiváltó ok a rossz vérkeringés, rendkívül hatékony. A ganoderma kávé a szervezet felhalmozott savait semlegesíti. A vérnyomás normalizálásában is szerepet játszik.

A ganoderma kivonatot brazíliai arabica kávéhoz keverik hozzá, így egyedi élvezeti cikként iható és biztosan nem marad el a fogyasztása. Ha azonban használjunk, más kávét nem érdemes mellette inni.

Forrás: napidoktor.hu

 


Comments for this post are closed.

A scleroterápia folyamata

A vénás betegségek érsebészeti kezelése számos módszert foglal magában, amelyek célja a vénás keringési problémák …

A cellulit masszázs négy előnye

A cellulit, közismert nevén narancsbőr, sokakat érintő esztétikai probléma, amely különösen a nőket érinti. A …

Globális alvásválság

A Magyar Alvás Szövetség elnökét, G. Németh Györgyöt arról kérdeztük, miért alszunk olyan rosszul mostanában, …

HyCoSy – petevezeték átjárhatósági vizsgálat

A HyCoSy (Hystero-Contrast-Sonographia) járóbeteg ellátás keretében, kizárólag magánellátásban elérhető...

Szükség van PSA tesztre?

A PSA szintjének emelkedése a vérben jelezheti a prosztata különböző állapotait, beleértve a prosztatagyulladást, …

A Magyar Alvás Szövetség éves jelentése

Korábban soha nem tapasztalt mértékben rosszabbodik az emberek alvásának a minősége – hangsúlyozta a Magyar Alvás …