Miért nem hív fel a randevú után?

Miért nem hív fel a randevú után?

Épp túl vagy életed egyik legjobb randevúján, a fiú sármos, a modora kifogástalan, a teste tökéletes, a szemeid előtt máris minden rózsaszín. Aztán másnap azzal szembesülsz, hogy nem hív fel.

A 72 órás szabály szerint még ebben az esetben is van remény, hiszen a pasinak rendelkezésére áll további két napja, hogy értésedre adja, mennyire elvarázsoltad őt az első randi alkalmával. Idegőrlő várakozás, telefon mellett virrasztás következik maratoni kiadásban.

Hívj, kérlek!

telefon
Eltelt a három nap, és még mindig semmi, mit csinálsz?

Remegő kézzel és összeszorult gyomorral nyúlsz a mobilod után, akárhányszor megszólal? És mindannyiszor csalódottan veszed tudomásul, hogy nem a vágyott srác keres, hanem csak anyukád csörrentett fel, mert épp kifogyott otthon a tej vagy a barátnőid hívnak egy házibuliba? Kedved persze semmi, folyton csak a randipartnered fura viselkedésén agyalsz. „Miért nem hív fel, ha egyszer láthatóan ő is remekül érezte magát velem?” „Csak kalandot keresett, és eleve semmi komolyat nem tervezett?” „Hol ronthattam el?”

Nyugi, a válasz az, hogy nagy valószínűséggel sehol. Az első randi mindig rizikós, nincs ember, aki ne próbálná szebbnek, sikeresebbnek, viccesebbnek eladni magát, mint amilyen amúgy egyébként. Ez még nem feltétlenül imponál persze a másiknak, aki talán még maga sem tudja, mit akar. Ami persze nem jelenti azt, hogy később sem tudná majd.

Élet a 72 órás szabály után

Eltelt a három nap, és még mindig semmi, mit csinálsz? Dühösen kitörlöd a névjegyzékből a hűtlen kedves számát, a szívedből pedig kitéped a mámoros randi összes emlékfoszlányát is? Vagy netán titkon még élteted a reményt, hogy keresni fog, csak félős a srác? Valójában nem jársz messze az igazságtól, hiszen hol van az megírva, hogy az összes pasi rámenős, egyszerre úthengerként dózerolja le a nőt, időt sem hagyva neki a felocsúdásra?

Igenis vannak olyan férfiak, akik tépelődnek, aggodalmaskodnak, mérlegelnek. Nem lehet baj az, ha ők is utánagondolnak, mi fogta meg őket a vágyott lányban. Na meg azzal az eshetőséggel sem árt számolni, hogy nyilván már a pasik körében is terjed a hír, hogy mi is az a 72 órás szabály.

miert nem hiv
Szavak nélküli kommunikációs gesztusként funkcionál, ha a választottad kivár, nem szántja ujjaival egyszerre vadul a mobilját.

Szavak nélküli kommunikációs gesztusként funkcionál, ha a választottad kivár, nem szántja ujjaival egyszerre vadul a mobilját. Ha úgy időzít, hogy a hívása ne is érkezzen túl hamar, de még beleférjen a három napos határidőbe, akkor pontosan tisztában van vele, hogy meddig mehet el anélkül a telefonos játszmával, mielőtt elkapálná magát előtted. Ellenben, ha az idegtépő három nap is letelt, a pasinak pedig semmi nyoma, akkor vagy elfelejtett, vagy túl sok a munkája és nem ér rá holmi újabb randira, vagy már egy másik lánnyal tart az első randi boldogító öröménél.

Mérlegeld az eshetőségeket, ám ha igazán érdekel téged a fiú, akkor ne légy túl keményszívű a megvárakoztatás miatt, sőt, ha bátor vagy, akár még te is kezdeményezhetsz egy telefonhívást. Elvégre a 72 órás szabály is csak egy áthágható irányelv.

Forrás: napidoktor.hu

Comments for this post are closed.

Moxa vagy köpölyözés?

A moxaterápia és a köpölyözés a hagyományos kínai orvoslás (TCM) két ősi terápiája. Mindkettő a test energiaáramlását, …

Hasi és kismedence ultrahangvizsgálat

A hasi és kismedence ultrahang vizsgálat nagyon sokféle információt nyújthat az érintett szervekről. Az orvos megfigyelheti …

Szívultrahang Teljes Kardiológiával

A kardiológiai szűrés rendkívül fontos mindkét nem esetén, mert segít azonosítani az esetleges szívproblémákat, …

Prosztata – amikor számít a méret

A prosztata méretének megváltozásából eredő panaszokkal a kór előrehaladtával egyre több férfi küzd. Sajnos …

Mesterséges intelligencia a jó alvásért

Az életmódhoz kapcsolódó mesterséges intelligencia alkalmazások egyre szélesebb körben...

Duzzanat, fájdalom, ülési nehézség? Van megoldás!

Azoknak, akik aranyérrel vagy más végbél- és végbél körüli problémákkal küzdenek, vagy egészségmegőrzés és …