Berényi Viktória <span>svédmasszőr</span>

Berényi Viktória svédmasszőr

berenyi_viktoria_200x200-elfogadott

Berényi Viktória hivatásának tekinti, hogy segítsen az emberek fájdalmainak enyhítésében, hiszen szeret az emberekkel foglalkozni. Jó érzéssel tölti el, ha javíthat az emberek életminőségén, vagy egyszerűen csak ellazítani egy stresszes nap után.

2002-2015-ig Sajátos Nevelési Igényű gyermekekkel foglalkozott, mint Gyógypedagógiai-asszisztens. Először a Mozgásjavító Általános Iskolában mozgássérültekkel, majd a Hallássérültek Tanintézetében siket gyermekekkel.

A mozgássérültek oktatása, nevelése mellett, aktívan részt vett a mindennapos rehabilitációs, habilitációs mozgásneveléseken, gyógytornászok vezetése mellett. A gyermekeknek a mozgásfejlesztés és gyógytorna mellett sokszor masszásra is szükségük volt a nagyon spasticus, görcsös izomzatuk ellazítása, normalizálása miatt. Itt szerette meg a masszást, látva annak jótékony rehabilitációs hatásait.

2009-ben végezte el a svédmasszázs-tanfolyamot. Gyakorlatot az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetbe végezte, ezt követően közel 6 évig egy Mozgás Stúdióban szerezett tapasztalatokat.  Elsajátította a svédmasszázs különböző formáit, a gyógymasszás, sportmasszás, talpmasszás és cellulit masszás fogásait.

2010-től kezdve tanulja a jelnyelvet, amelyből mára már középfokú nyelvvizsgát tett, mert nagyon szeret siketekkel jelelni, beszélgetni. Számára nagyon érdekes és különleges az ő kultúrájuk.

Szakrendelés 

Svédmasszázs

Sport masszázs

Gyógymasszázs

Relax masszázs

Talpmasszázs

Cellulit masszázs

Rendelési ideje

 

Kedd 9:00 – 13:00
Péntek 9:00 – 13:00

Bejelentkezés

Comments for this post are closed.

A mobiltelefonozás káros következményei a gyerekeknél

Jelentősen megnőtt a gyermekek okostelefon használata. A nemzetközi tanulmányokat a hazai tapasztalatok is megerősítik: …

Tudta, hogy most van a látás hónapja?

Világszintű felmérések alapján az emberek több mint 50%-ának lenne szüksége valamilyen látás korrekcióra, ezzel …

Óraátállítás 2022

Egy nemzetközi felmérés alapján, aki 40-45 éves koráig belenyugszik abba, hogy nem alszik jól vagy eleget, az élethossza …

Ortopédia gyermekeknek

Hány éves korban és milyen ortopédiai problémák jelentkezhetnek gyermekünknél? Három-négyéves kor körül rendszeresen …

Mikor kell sebészhez fordulni?

Bármely testtájat érintheti olyan betegség, ami miatt szükség van egy invazív beavatkozásra. Éppen ezért, a sebészetnek …

Kiből lehet alvásbajnok?

Felnőtt életkorban az egészséges emberek alvásigénye hét-kilenc óra éjszakánként - a nemzetközi tudományos ajánlások …