Infúziós terápiák

A napjainkban egyre elterjedtebb infúziós terápiák megérkeztek intézményünkbe is. A minőségre komoly figyelmet fordítva, kiemelkedő infúziós termékeinket ajánljuk kedves pácienseink figyelmébe. A teljesség igénye nélkül mozgásszervi és ízületi fájdalmak, gyakori fejfájás és krónikus fájdalom esetén, immunrendszerünk megerősítésére, műtétek és vírusos, bakteriális fertőzések utáni állapotokra rehabilitációs jelleggel, vagy éppen szellemi és fizikális teljesítőképességünk fejlesztésére mind segítséget nyújthat a Benyovszky Orvosi Központ infúzióterápiás szolgáltatása.

A prémium infúzióink fő jellemzője, hogy magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, így alkalmazásuk kúraszerűen történik. Azért, hogy a kúra hosszú távon is sikeres maradjon, 4-6 hetente érdemes megismételni a kezelést. Az infúziós terápiák sajátossága, hogy kombinálhatóak, így szakorvosaink személyre szabott, egyedi kezelés sorozatot tudnak kialakítani minden páciens számára. Akár egy alkalommal több fajta infúzió is igénybe vehető.

Infúziós terápiáink jellemzői

 • infúzióinkat, azok magas hatóanyag tartalma miatt elegendő kúraszerűen alkalmazni. A kúra hossza 4-6 hetes, ezalatt pár alkalommal már jelentős javulás érhető el
 • egy alkalommal többfajta infúzió is alkalmazható, így érve el a leghatékonyabb és leggyorsabb eredményt
 • egymással kombinálható infúzióinkkal célunk, hogy minél inkább személyre szabott terápiát biztosítsunk
 • belgyógyászati szakorvosi konzultációnk segítségével komplex szolgáltatást kínálunk, melynek segítségével az infúziók összetételének és hatásainak részletes bemutatásán felül egyéb javaslatokkal látjuk el pácienseinket
 • rendszeres vérvétellel lehetőséget biztosítunk a terápia hatékonyságának nyomon követésére és indikáció esetén annak optimalizálására

Kezeléseink sok esetben belgyógyász szakorvosi javaslat mellett történnek. Pácienseink minden alkalommal előzetes vizsgálaton esnek át és a kezelés teljes időtartama alatt szakmai felügyelet alatt állnak, ezáltal bármiféle kockázattól megóvva őket. Infúziós terápiánk hatékony, kényelmes és gyors terápiás lehetőséget nyújt már kialakult betegségek esetén. Azonban fontos megjegyezni, hogy kiemelkedő szerepet vállal azok megelőzésében is, a prevencióban.

 

Sport koktél a turbó hatásért 

Kifejezetten élsportolók számára kifejlesztett infúzió koktél, mely segít a állóképesség növelésében és az izomépítés fejlesztésében. Az infúzió nem minősül doppingszernek, így profi és hobbi sportolók is bátran igénybe vehetik.

A szájon át történő aminosavak fogyasztásával ellentétben, az infúzió hatékonyabban tud hasznosulni és fejti ki hatását.

Kinek ajánljuk?

Élsportolók számára

Fizikai munkát végzőknek,

Aktív, sportos életet élők számára.


A leghatékonyabb infúzió-típus. A készítmény, egyedülállóan magas rezveratrol és kurkuma tartalma révén nagyon hatékonyan csökkenti a krónikus fájdalmakat és az öregedés okozta oxidatív stresszt.

Milyen tünetek esetén ajánljuk?

 • izom és ízületi fájdalmakra, mozgásszervi panaszokra
 • fejfájásra, migrénre
 • akut és krónikus fájdalmakra

Két fő összetevője (hatóanyagok)

 • Kurkuma: az egyik legerősebb természetes gyulladásgátló szer, gátolja a gyulladáskeltő anyagok képződését, segítséget nyújt az UV-sugárzás, a szabadgyökök, a sejtszintű oxigénhiány (pl. dohányzás esetén) és a fertőzések okozta gyulladások leküzdésében.
 • Rezveratrol: serkenti a sejt energia-termelő központjainak, a mitokondriumoknak a működését, fokozza a szirtuin gének aktivitását (amelyekről feltételezik, hogy hozzájárulnak az élettartam meghosszabbításához), megakadályozza a DNS rövidülését, javítja és stimulálja a szénhidrát-anyagcserét.

A terápia menete: 

 • 1.hét: kurkuma + rezveratrol / vagy csak kurkuma egyedül
 • 2.hét: DMSO + magnézium 1500mg

Az infúzió összetétele két okból is a prémium-kategóriába tartozik: egyrészt hatóanyag tartalma kiemelkedően nagy mennyiségben tartalmaz glutationt, melynek a szervezetben történő hasznosulása is kiemelkedő, mivel a molekula szabadalmaztatott kémiai komplexbe van integrálva.

Milyen hatásai vannak a glutationnak: a szervezetünk által termelt legerősebb antioxidáns hatású molekula. Intravénás bevitele segít az erőnlét gyors visszanyerésében, az immunrendszer megerősítésében, ezáltal növeli a szervezet ellenállóképességét, segíti a méregtelenítési folyamatokat és hozzájárul az energia-szint növeléséhez.

Milyen tünetek esetén ajánljuk?

 • vírusos és bakteriális fertőzések utáni állapotban, így kiemelten post-COVID esetekben is az immunfolyamatok hatékonyságának növelésére és regeneráció elősegítésére
 • műtétek után a gyógyulási szakaszban
 • kemoterápia utáni időszakban a regeneráció elősegítésére
 • fokozottabb immunerősítésre

Hatóanyagok

 • glutation (3000 mg),
 • kombinálandó: folsavval vagy A, D, E, K-vitaminnal és/vagy kurkumával

Felgyorsult, rohanó és stresszes világunkban belső energiakészleteink hamar kimerülnek. Gyakran fáradékonyak, fásultak, rosszkedvűek, depressziósak lehetünk. Ennek az infúziós kúrának köszönhetően, már az első kezelés után úgy érezzük, hogy elkezdődik az energiaraktárak feltöltése, visszatér a lendület, a gyors reakcióidő, a jó közérzet az életünkbe. Magas C -és B-vitamin, ásványianyag, valamint iontartalma miatt energizáló, közérzetjavító és szellemi tevékenységet javító hatása kiemelkedő.

Milyen tünetek esetén ajánljuk?

 • a mindennapi stressz kezelésére
 • megterhelő fizikai és szellemi tevékenységet végzők számára
 • nagy felelősséggel járó munkakörben dolgozók számára
 • menedzserek, sportolók és előadóművészek számára

Hatóanyagok

 • B-vitamin komplex (B1, B2, B3, B6, B12) + C-vitamin + magnézium
 • kombinálandó: folsavval vagy A, D, E, K-vitaminnal

Külső és belső szépségünk elérésében a legjobb támogatást PMM Beauty Force infúziónk biztosítja, mellyel nemcsak külső, hanem teljes belső megújulást érhetünk el. Válogatott hatóanyagainak köszönhetően már az első kezelés után is jelentős változást tudunk elérni: bőrünk ragyogóbb és kisimultabb lesz, hajunk dúsul és gyorsabban növekszik, öregedésünk látható jelei lassulnak. Erős antioxidáns hatása révén javul a belső szervek keringése, tápanyag- és oxigén-ellátottsága, szöveteink is megújulnak, ezzel támogatva szervezetünk megfelelő működését, így javítva közérzetünket is. Az agyi tevékenységet támogató összetevőinek köszönhetően fokozódik koncentrációs képességünk, így támogatja a szellemi munkavégzést is.

Milyen tünetek esetén ajánljuk?

 • mindenkinek, aki kívül és belül felfrissülni, megújulni, fiatalodni szeretne
 • aki szeretné bőrének tónusát, puhaságát javítani,
 • aki gyakran végez nagyfokú koncentrációt igénylő tevékenységet 

Hatóanyagok

 • B2, B5, B6-vitaminok, cink, D-vitamin
 • kombinálható rezveratrollal (a második kúrában)

A terápia menete: 

 • 1. hét: Beauty-csomag
 • 2. hét: rezveratrollal kombinálva a csomag
Online bejelentkezés


A hosszú élet (rezveratrol) infúzió pozitív hatással lehet az egészségre. Ez a természetes vegyület elsősorban vörös szőlőben találhatunk meg, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és érrendszeri egészséget támogató tulajdonságokkal rendelkezik. Egyes kutatások szerint a rezveratrol hozzájárulhat az agy egészségének védelméhez, az öregedési folyamatok lassításához, valamint a szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentéséhez. Emellett javíthatja az anyagcserét, és pozitív hatással lehet az agy egészségére és az öregedési folyamatokra is. Rezveratrol: serkenti a sejt erőműveinek (mitokondriumok) keletkezését, fokozza a hosszú-élet (szirtuin) gének aktivitását, megakadályozza a DNS rövidülését, javítja a szénhidrát-anyagcserét.

A kurkuma infúzió számos egészségügyi előnnyel járhat. A kurkumin nevű aktív vegyület a kurkumában erős gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatással rendelkezik. Kutatások szerint a kurkuma infúzió hozzájárulhat az ízületi gyulladás enyhítéséhez, az emésztés javításához, a szív- és érrendszeri egészség támogatásához, valamint a rák megelőzéséhez. Ezenkívül a kurkuma infúzió serkentheti az immunrendszert, segíthet a bőrproblémák kezelésében és a kognitív funkciók javításában is. 

ADEK-vitamin infúzió a test számára fontos vitaminokat biztosít, mint az A-, D-, E- és K-vitamin. Az A-vitamin segíthet a látás és az immunrendszer egészségének fenntartásában. A D-vitamin szerepet játszhat a csontok erősítésében és az immunrendszer támogatásában. Az E-vitamin antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, ami segíthet a sejtek védelmében. A K-vitamin részt vesz a véralvadásban és a csontok egészségének fenntartásában. Az infúzió hatása a vitaminok hiányának vagy hiányos felszívódásának kezelésében lehet jelentős. Mindazonáltal, minden egyéni reakció eltérő lehet. Az ADEK-vitamin infúziót mindig orvosi felügyelet mellett kell alkalmazni.

L-karnitin infúzió egy hatékony módszer lehet a szervezet karnitin szintjének növelésére. A karnitin fontos szerepet játszik az energia anyagcserében, mivel segít a zsírsavak szállításában a mitokondriumokba, ahol azok elégetésre kerülnek energia előállításához. Az L-karnitin infúzió fokozhatja az energia termelést, javíthatja az állóképességet és csökkentheti a fáradtságot.

Ezenkívül az L-karnitinnek antioxidáns tulajdonságai is vannak, ami segíthet a sejtek védelmében az oxidatív stressz ellen. Ezáltal elősegítheti az egészség megőrzését és az immunrendszer erősítését.

Fontos megjegyezni, hogy az L-karnitin infúzió hatása lehetősen egyéni és változó lehet az egyének között. Hatékonysága függ a kiinduló karnitin szinttől, az adagolástól és más egyéni tényezőktől is. Ezenkívül fontos megérteni, hogy az L-karnitin nem csodaszer, és az egészséges életmód, a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás továbbra is alapvető fontosságú a jó egészség fenntartásához.

Mielőtt bármilyen kezelést vagy kiegészítőt alkalmaznál, mindig konzultáljon orvosával.


Horkolásvizsgálat

A horkolást gyakran kísérik légzéskihagyások melyek veszélyeit legtöbben nem ismerik. Az alvás közben fellépő …

Inzulinrezisztencia

Amikor a sejtek csökkent érzékenységet mutatnak az inzulin iránt, így a szervezet nehezen tudja hatékonyan felhasználni …

Fül-orr-gégészeti panaszok hatékony megoldása

Komplex fül-orr-gégészeti vizsgálatok és hatékony megoldások a legmodernebb lézersebészeti...

Ádám és Éva urológiai szűrőcsomag az egészséges életmód fenntartásához

A prosztatarák gyakran lappangó formában kezdődik, és tünetek nélkül fejlődik ki. Az éves urológiai szűrés során …

Teljes proktológia kivizsgálás végbélrák és rákmegelőző állapot szűrésével!

Képzeljen el egy hűtőszekrény ajtót , az alján található gumicsík hasonló mint a belső aranyér, mindkettő a …

Ön komolyan veszi a magas vérnyomást?

A magas vérnyomás az emberek számára egyáltalán nem ismeretlen fogalom, ennek ellenére mégsem fordítanak rá kellő …