Zeneterápia – élőkoncert-élmény

Zeneterápia – élőkoncert-élmény

Az egészséges életmód nélkülözhetetlen része a harmónia, a relaxáció a lélek tisztulása. A zenének mindehhez jelentős köze van.

Ajánlatainkban olyan élőzenei koncertekre hívjuk fel a figyelmüket, amelyek segítik a kikapcsolódást, értékes zenei élményeket nyújtanak a mindennapokban.

Időpont Helyszín Előadó
November 10. 20:00 Budapest Aréna Celtic Woman
December 11. 19:00 Budapest Kongresszusi Központ Harlem Gospel Choir

Sings Beyonce

December 20. 19:00 Budapest Kongresszusi Központ Tokody Ilona

Ács János

December 21. 20:00 MOM Sport Rendezvényközpont Gájer Bálint

Karácsonyi koncert

December 22. 20:00 MOM Sport Rendezvényközpont Király Viktor koncert
December 23. 16:00

December 23. 20:00

Budapest Kongresszusi Központ Edvin Marton

Ave Maria Symphonic Live

CELTIC WOMAN – A Nemzetközi Zenei Szenzáció

A 4 millió  eladott koncertjegy, 10 millió  eladott Cd/DVD után a több platinalemezes nemzetközi zenei szenzáció és 2017-es Grammy® jelölt CELTIC WOMAN bejelentette, hogy Budapestre is ellátogatnak a legújabb koncert turnéjuk, a ‘Voices of Angels’ során a Budapest Arénába 2017. november 10-én, péntek este. A kivételes adottságokkal és kirobbanó energiákkal megáldott produkció egy újfajta fúziót ad a több évszázados zenei és kulturális kelta hagyományokhoz.

Egy kis ízelítő Celtic Woman dalaiból:

Celtic Woman – You Raise Me Up ; Celtic Woman – Ave Maria

Celtic Woman – Amazing Grace ; Celtic Woman — Orinoco Flow

Harlem Gospel Choir Sings Beyoncé

2016 után ismét Magyarországra látogat a jazz és gospel koronázatlan királynője, Queen Esther Marrow és híres New York-i kórusa, a Harlem Gospel Chior. Beyoncé csodálatos dalai a Harlem Gospel Choir előadásában új életérzéssel gazdagítják a karácsony ünnepét. A Harlem Gospel Choir idei magyarországi turnéját december 11-én zárja majd a Budapest Kongresszusi Központban 19 óra 30 perces kezdéssel. Utolsó műsorukhoz csatlakozik Szarka Tamás is, a tervek szerint ő énekli az utolsó két dalt.

Jegyek itt kaphatóak

Adventi koncert Tokody Ilonával és János Áccsal

Aki az idei karácsonyra emelkedett hangulatban szeretne készülni, annak kiváló lehetőség Tokody Ilona világhírű, Kossuth-díjas mesterművész és János Ács, az olasz operarepertoár szintén világhírű specialistájaként emlegetett karmester koncertje december 20-án 19 órakor a Budapesti Kongresszusi Központban. Amint a Vigadóban adott koncerteken, illetve az Operaházban – Tokody Ilona 40 éves pályafutását megkoronázó gáláján – a december 20-ai est folyamán ő is szívhez szóló áriákat és dalokat ad elő.

 

Gájer Bálint karácsonyi nagykoncertje

Gájer Bálint neve mindenki számára jól ismert, hiszen ő az ország “swing hercege”, aki minden embert táncra perdít zenéjével és kitűnik eleganciájával. A fiatal tehetség karácsonyi nagylemezén szereplő dalaiból ad koncertet december 21-én a MOM Sport Rendezvényközpontban. A húsz vonós és a zenész tíztagú zenekara által játszott dalokban fellelhetők lesznek Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé stílusjegyei is. A híres amerikai karácsonyi dalok magyar nyelven lesznek hallhatóak. A koncert Csondor Kata szinkronszínésznővel, a Fool Moon vokálegyüttessel és meglepetésvendéggel egészül ki.

Lemezbemutató nagykoncertet ad Király Viktor

Napjaink egyik legnépszerűbb magyar énekese december 22-én 20 órától a budapesti MOM Sport Rendezvényközpontban adja elő először új albumán szereplő dalait. A negyedik Megasztár-sorozat győztese hónapok óta Amerika és Magyarország között ingázva dolgozik vadonatúj lemezén többek közt olyan neves zeneszerzőkkel, mint Závodi Marcel vagy Doma. Király Viktor nagyzenekarral, fúvósokkal, táncosokkal készül a nagykoncertre. Mint ígéri, igazi hullámvasút lesz tele érzelmes és pörgős dalokkal.

Edvin Marton – Ave Maria-Symphonic Live

A világhírű hegedűművész közvetlenül szenteste előtt, karácsonykor, a szeretet ünnepén, Budapesten dupla előadással kedveskedik a magyar rajongóknak. A különleges, nagyszabású performansz előadás hangulata megidézi a karácsony meghittségét, és elvezet Edvin Marton epikus világába, ahol igazi ünnepi varázslat várható. A klasszikus zenére épülő show a legjobb zeneszerzőket idézi meg, mint például Johannes Brahmst, Antonio Vivaldit, Niccoló Paganinit, vagy Wolfgang Amadeus Mozartot. December 23-án 15:00 és 19:00 órától a Budapest Kongresszusi Központban.

​Kontakt, a koncertszervező cég igazgatója: Guba Gábor​

Budapest 1142. Szugló utca 83/a, telefon: +36 70/949 9187

E-mail: [email protected][email protected]

Facebook Hozzászólás
Comments for this post are closed.

Júliusban alszunk a legjobban

Ma már objektív módszerekkel is megállapítható, hogy mennyire pihentető az alvásunk. Az alvás közbeni regenerációnk …

Vélemény az óraátállításról

Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt indított a nyári és a téli időszámításról, és az ezekkel kapcsolatos …

Polarisol fényterápia

Kevesen tudják, hogy a polarizált fénnyel a természetben is találkozhatunk égi, föld – és vízfelszíni fajtájában …

Végbéltáji panaszok

Az anális fájdalom nem minden esetben aranyér, okozhatja a végbél berepedése is. A végbélberepedés (fissura ani) …

Nem fáj, de öl – pajzsmirigydaganat

Egyre gyakoribb a pajzsmirigydaganat….. Másfél-kétszeresére nőtt az elmúlt évtizedben a pajzsmirigy rosszindulatú …

Tippek az eredményes fogyáshoz

Egyre többeket érint a túlsúly, és az ezzel együtt járó egészségügyi panaszok garmadája. Magyarország a világ …