Orrdugulás, orrfolyás, horkolás? Van megoldás!

Orrdugulás, orrfolyás, horkolás? Van megoldás!

Fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálatok és lézersebészeti beavatkozások a legmodernebb eljárásokkal gyermekek és felnőttek számára egyaránt!

Elhúzódó orrdugulás, gyakori orrfolyás és orrvérzés, nehezített orrlégzés, orrpolip, arcüreggyulladás, deviált orrsövény, fülzúgás, torokfájás vagy krónikus köhögéssel küzd? Horkolás vagy alvási apnoe miatt fáradtan ébred reggelente? Egy alapos szakorvosi vizsgálatot keres? Dr. Medveczki Zoltán fül-orr-gégész, allergológus és audiológus szakorvos professzionális megoldásokkal és a leghatékonyabb lézersebészeti technikákkal, korszerű orvosi eszközökkel, várja pácienseit a Benyovszky Orvosi Központban.

Hallásgondokról, fülzúgásról, fájdalmas fülgyulladásról, nehéz orrlégzésről, orrdugulásról, torok -és gégepanaszokról vagy horkolásról, alvási apnoéról legyen is szó, korszerű ultrahangos, mikroszkópos, endoszkópos és audiometeriás, valamint tympanometriás vizsgálatokkal állítjuk fel a diagnózist, majd a hagyományos terápiás eljárásokon felül, szükség esetén akár lézeres kezelések révén is gyors, kíméletes és hatékony megoldást biztosítunk pácienseinknek.


Online bejelentkezés


Miért válasszon minket?

  • Több évtizedes tapasztalat:
    Dr. Medveczki Zoltán a lézeres fül-orr-gégészeti beavatkozások hazai specialistája a pontos diagnózis mellett, megoldásorientált módszerekkel nyújt gyógyulásra lehetőséget pácienseinek.
  • Személyre szabott kezelések:
    Minden páciens és panasz egyedi, így a vizsgálati és kezelési terv is az.
  • Korszerű technológia:
    Endoszkópos, mikroszkópos, ultrahangos, tympanometriás és audiometriás vizsgálati eszközök a precíz diagnózisért, valamint lézeres és hagyományos kezelések a betegségek hatékony megoldásáért.

 

Ne hagyja, hogy a fül-orr-gégészeti panaszok megkeserítsék mindennapjait, forduljon hozzánk akár szakorvosi vizsgálatra, akár lézeres kezelésekre van szüksége.


Comments for this post are closed.

Moxa vagy köpölyözés?

A moxaterápia és a köpölyözés a hagyományos kínai orvoslás (TCM) két ősi terápiája. Mindkettő a test energiaáramlását, …

Hasi és kismedence ultrahangvizsgálat

A hasi és kismedence ultrahang vizsgálat nagyon sokféle információt nyújthat az érintett szervekről. Az orvos megfigyelheti …

Szívultrahang Teljes Kardiológiával

A kardiológiai szűrés rendkívül fontos mindkét nem esetén, mert segít azonosítani az esetleges szívproblémákat, …

Prosztata – amikor számít a méret

A prosztata méretének megváltozásából eredő panaszokkal a kór előrehaladtával egyre több férfi küzd. Sajnos …

Mesterséges intelligencia a jó alvásért

Az életmódhoz kapcsolódó mesterséges intelligencia alkalmazások egyre szélesebb körben...

Duzzanat, fájdalom, ülési nehézség? Van megoldás!

Azoknak, akik aranyérrel vagy más végbél- és végbél körüli problémákkal küzdenek, vagy egészségmegőrzés és …