Szabaduljon meg alvás közben a méreganyagoktól!

Szabaduljon meg alvás közben a méreganyagoktól!

Régóta elfogadott tény, hogy a modern kori életünk tele van káros méreganyagokkal, melyeket a bennünket érő kémiai hatásokkal, a szennyezett levegővel, a helytelen táplálkozási szokásainkkal, a rossz minőségű ételekkel, italokkal és még számos más módon halmozunk fel szervezetünkben. Becslések szerint egy átlagos felnőtt szervezetében megközelítően nyolcvanféle ember által létrehozott kemikália található.

Ne várja meg amíg a testébe jutó káros anyagok megtámadják az egészségét, méregtelenítse szervezetét minden nap! A Kinoki méregtelenítő talptapasz különleges gyógynövény összetételének köszönhetően kíméletesen és teljesen természetes módon távolítja el a mérgeket a szervezetéből. A Kinoki tapasz használatával egyszerűen alvás közben tudja növelni szervezete energiaszintjét.

Méregteleníts alvás közben!

hasznalatFontos tudni: A keleti orvoslás már több száz éve felismerte, hogy a toxinok a testünkben lefelé vándorolnak, hogy a létfontosságú szervektől minél távolabb rakódjanak le. Ezt a modern kutatások azzal magyarázzák, hogy a szervezetünkben jelenlévő mérgek többségének magasabb a molekulasűrűsége, mint a szív-érrendszerünk más, természetes összetevőjének, ezért ezek a szennyeződések az alsó végtagok felé haladnak. Ha a vér visszacirkulálása során ezek a káros anyagok bekerülnek a véráramba különböző rendellenességeket okozhatnak, ezért nagyon fontos ezen méreganyagok eltávolítása a szervezetünkből. A Kinoki tapasz rendkívül biztonságosan és hatékonyan tisztít és méregtelenít, amíg pihenünk!

A Kinoki tapasz előnyei:

  • Könnyen kezelhető, nem akadályoz a mindennapi tevékenységünk során.
  • Elősegíti a szervezet természetes öngyógyító képességét.
  • Javítja a szellemi koncentrációt, frissíti a gondolkozást
  • Segíti a normál vérkeringést, csökkenti a stresszt.
  • Felszívja a test által kibocsátott méreganyagokat.
  • Csökkenti az ízületi- és izomfájdalmakat.
  • Elősegíti a nyugodt alvást.

 

kinoki-tapasz_BOK

Szerezze be még ma, a Kinoki méregtelenítő tapaszt!

Éljen az akcióval! Rendelje meg most 7.000 Ft kedvezménnyel és ingyenes házhoz szállítással

[jotform id=”52014029494956″]

 

Comments for this post are closed.